Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

SİNEMALARDA BU HAFTA..

Bu hafta 2’si yerli yapım, 7 yeni film gösterimde...

Aklı Havada, Kim Kiminle Nerede?, Sherlock Holmes, Pıtırcık, Paranormal Activity ile Türk filmleri Gelecekten Bir Gün ve Kaptan Feza, sizlere tanıtacağımız haftanın yenileri.

George Clooney’den "Aklı Havada"
Yönetmen Jason Reitman’ın, Walter Kirn’ün kitabından beyazperdeye uyarladığı Aklı Havada’nın başrollerini George Clooney, Vera Farmiga, Jason Bateman, Anna Kendrick ve Melanie Lynskey paylaşıyor.

Komediyle dramın birlikte harmanlandığı filmde, bütün yaşamı şehirden şehire iş seyahatlerinden ibaret, şirket küçültme uzmanı Ryan Bingham’ın yaşadıkları konu alınıyor.

"Kim Kiminle Nerede?" Bir Kara Komedi
Bir Woody Allen filmi olan Kim Kiminle Nerede? filminde Larry David, Steve Antonucci, Ed Begley Jr, Evan Rachel Wood, Patricia Clarkson ve Henry Cavill rol alıyor.

Bir kara komedi olan filmde, aykırı fizik profesörü Boris Yellnikoff’un yolunun, güneyli saf bir kız olan Melody St. Ann Celestine ve tutucu ailesiyle kesişmesi ardından başından geçenler işleniyor.

Sherlock Holmes’e Guy Ritchie Yorumu
Yönetmen Guy Ritchie’nin, Arthur Conan Doyle’un kitabından sinemaya aktardığı, dünyaca ünlü polisiye karakteri Sherlock Holmes’ün yeni uyarlamasında Robert Downey Jr, Jude Law, Rachel McAdams ve Mark Strong oynuyor.

Filmde efsanevi dedektif Sherlock Holmes ve cesur ortağı doktor John Watson’ın, ülkelerini yok edecek ölümcül bir komployu aydınlatma serüveni hikaye ediliyor.

Çocuk Kitap Serisinden Beyazperdeye "Pıtırcık"
Yönetmen Laurent Tirard’ın, Rene Goscinny’nin ünlü çocuk kitap serisinden beyazperdeye aktardığı Pıtırcık’da başrolleri Maxime Godart, Valerie Lemercier ve Kad Merad üstleniyor.

Keyifli bir aile komedisi olan filmde, mutlu bir hayat süren Pıtırcık’ın, ailesinin konuşmalarından yeni bir kardeşinin olacağını zannetmesiyle yaşanan komik olaylar konu ediliyor.

Haftanın Korku Filmi: "Paranormal Activity"
Oren Peli imzasını taşıyan Paranormal Activity’nin başrollerinde Katie Featherston, Micah Sloat, Mark Fredrichs, Amber Armstrong ve Ashley Palmer var.

Filmde evlerinde paranormal olaylardan şüphelenen genç bir çiftin, gece olup bitenleri kamerayla kaydetmeleri sonrasında başlarından geçen korku dolu olaylar ele alınıyor.

Haftanın Yerlileri "Gelecekten Bir Gün" ve "Kaptan Feza"
Yönetmenliğini Boğaçhan Dündar’ın yaptığı Gelecekten Bir Gün’de Hayrettin Karaoğuz, Hande Subaşı, Rasim Öztekin ve Neco rol alıyor.

Filmde işinden kovulmasının ardından intiharın eşiğine gelen Tolga adlı gencin yaşadıkları konu ediliyor. Başrollerini Hakan Karahan, Ahmet Mümtaz Taylan, Meral Okay ve Mine Tugay’ın paylaştığı Kaptan Feza’nın senarist ve yönetmeni Ümit Ünal.

Filmde kusursuz benzediği eski Yeşilçam aktörü babasını ve annesini küçük yaşta kaybeden, 40’lı yaşlardaki mafya tetikçisi Ömer’in 24 saatte yaşadıkları hikaye ediliyor.


Sanatsal Haber  14.01.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.