Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ACID JAZZ EFSANESİ BİR KEZ DAHA İSTANBUL’DA

Efsanevi İngiliz topluluğu James Taylor Quartet Cuma gecesi müzikseverlerle buluşuyor.

Daha önce yine Babylon'da unutulmaz bir sahne performansı ile müzikseverlerle buluşmuş olan ünlü İngiliz topluluk James Taylor Quartet muhteşem canlı performanslarıyla yeniden Babylon sahnesinde.

1985 yılında Acid jazz/funk türünde ilk single’ları 'Blow Up' ile Herbie Hancock filminin soundtrack’inde yer ve müzik dünyasına hızlı giriş yapan grup kısa zamanda NME’nin gözdesi haline gelmeyi başardı.

BBC Radio 1’ın en önemli isimlerinden DJ John Peel’in de desteğinden güç alan grup 1987’de ilk albümleri olan “Mission Impossible”da 60’lı yıllardaki “Alfie”, ”Mrs.Robinson” gibi temaları işleyen yüksek tempolu, punk stili çalışmaya imza attı. “Starsky and Hutch” filminin soundtrack’ine de katkıda bulunan grup yaptıkları çalışmalarla satış rekorları kırdı. Grup canlı performanslarında emprovize sololarla birlikte modern dans ritmini de yakalayabilen kendine özgü bir stil yarattı.


NTVMSNBC  20.01.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.