Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

BEYAZ PERDE AKTÖRLERİ DERNEĞİ ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Beyaz Perde Aktörleri Derneği ödülleri, ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Beyaz Perde Aktörleri Derneği'nin dağıttığı ödüllerde en iyi erkek oyuncu ödülünü Jeff Bridges, en iyi kadın oyuncu ödülünü ise Sandra Bullock aldı.

Ünlü Amerikalı film yıldızı Jeff Bridges, ''Crazy Heart'' filminde canlandırdığı zorlu bir hayat yaşayan country şarkıcısı rolüyle, derneğin en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görüldü.

En iyi kadın oyuncu ödülü ise ''The Blind Side'' adlı filmde, sonunda futbol yıldızı olmayı başaran, yardıma ihtiyacı olan bir gencin inatçı koruyucusu rolünü oynayan Sandra Bullock'a gitti.

Los Angeles'taki ödül töreninde, ''Inglourious Basterds'' filminde canlandırdığı, kendi çıkarları için herkesi kullanan Nazi subayı rolüyle Christopher Waltz en iyi yardımcı erkek oyuncu, Mo' Nique de çocuklarına kötü davranan bir anneyi canlandırdığı ''Precious'' filmindeki rolüyle en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Yönetmenliğini Quentin Tarantino'nun yaptığı ''Inglourious Basterds'' filmi ise en iyi film topluluğu ödülünü kazandı. En iyi drama dizisi topluluğu ödülünü, geçen yıl da aynı ödülü kazanan AMC yapımı ''Mad Men'' dizisi alırken, 19 kişilik kadrosuyla Fox TV yapımı ''Glee'' en iyi komedi dizisi topluluğu ödülünün sahibi oldu.


AA  25.01.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.