Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

VİZYONDA 4 YENİ FİLM

İlişki Durumu: Karmaşık, İntikam Peşinde ile çizgi film Garfield Süper Kahraman ve Türk filmi Ada: Zombilerin Düğünü, haftanın yenileri.

İlişki Durumu:Karmaşık, İntikam Peşinde ile çizgi film Garfield Süper Kahraman ve Türk filmi Ada:Zombilerin Düğünü, haftanın yenileri.

İlişki Durumu: Karmaşık
Romantik komedilerin usta senarist-yönetmeni Nancy Meyers’in son filmi İlişki Durumu:Karmaşık’da Meryl Streep, Steve Martin, Alec Baldwin, John Krasinski ve Lake Bell rol alıyor. Filmde 10 yıl önce boşandığı eski kocası avukat Jake’le dostça bir ilişki içinde olan, restoran işletmecisi, üç çocuklu Jane Adler’in başından geçen komik olaylar konu ediliyor.

İntikam Peşinde
Yönetmenliğini Martin Campbell’in üstlendiği İntikam Peşinde’nin başrollerini Mel Gibson, Danny Huston, Ray Winstone, Shawn Roberts ve Bojana Novakovic paylaşıyor. Yaşanmış bir olaya dayanarak çekilen filmde, büyük zorluklarla yetiştirdiği biricik kızı gözlerinin önünde öldürülen, Boston Polis Departmanının tecrübeli cinayet masası dedektiflerinden Thomas Craven’in katili bulma mücadelesiyle, intikam serüveni konu alınıyor.

Garfield Süper Kahraman
Mark A. Z. Dippe’nin yönettiği çizgi film Garfield Süper Kahraman’da, sevimli ve tembel kedi Garfield, yeni macerasıyla hayranlarının karşısında. Küçüklerin yanında, büyüklere de yönelik aile komedisinde, kahramanımız Garfield’ın, çaldığı Molkar Silahı adlı molekül karıştırma aletiyle, barışçı Dorkon gezegenine saldırma ve Çizgi Roman ile Karikatür Dünyası’nı işgal planları yapan, süper kötü Vetvix’e karşı verdiği amansız mücadele ele alınıyor.

Ada: Zombilerin Düğünü
Yönetmenliğini Talip Ertürk ile Murat Emir Eren’in birlikte yaptığı Ada: Zombilerin Düğünü’nde Esra Ruşan, Erol Ozan Ayhan, Rüya Önal, Onur Buldu ve Kaan Keskin oynuyor. Komediyle harmanlanan, bir korku gerilim olan filmde, ortak arkadaşlarının düğünü için Büyükada’ya giden beş gençle, davetlilere zombilerin saldırması sonrasında yaşananlar hikaye ediliyor.


Sanatsal Haber  28.01.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.