Bu hafta vizyona 3 yeni film girdi. Sinemaseverler "Bulanık Sular", "Recep İvedi..." /> Sanatsal Haber... Türkiye'nin Sanat ve Kültür Portalı.

                                                                               

  Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

3 YENİ FİLM VİZYONDA

"Bulanık Sular", "Recep İvedik-3" ve "Sevgililer Günü"...

Bu hafta vizyona 3 yeni film girdi. Sinemaseverler "Bulanık Sular", "Recep İvedik-3" ve "Sevgililer Günü" filmlerini izleyebilecek.

Bulanık Sular
Yönetmenliğini Erik Poppe’un yaptığı filmde, Lene Byragli,Tone Danielsen, Trine Dyrholm rol alıyor.

Jan Thomas’ın hapishanedeki son günü diğer mahkumlar tarafından dövülüp kaynar suya batırılmasıyla başlar. Buna rağmen, her ne kadar masum olduğunu iddia etse de çocuk katili olarak yaftalandığından daha kötü bir uğurlama ile karşılaşmadığı için kendisini şanslı saymaktadır. Artık özgürdür ve her şeye yeniden başlamak için ikinci bir şansa sahiptir. Yetenekli bir organist olarak Oslo kilisesinde bir iş bulur. Burada nazik tavrı ve yeteneği sayesinde kısa sürede üstlerinin saygısını kazanır.

Çok geçmeden Anna ve küçük oğlu Jen’in de kalbini kazanmayı başarır. Onlara hapishane günlerinden bahsetmemeye karar verir. Ancak geçmişi yakasını bırakmamaktadır. Öğretmen olan Agnes kiliseye bir okul gezisi gerçekleştirmektedir. O sırada organistin, biricik oğlunu öldürmekten hüküm giymiş genç Jan Thomas olduğunu fark eder...

Recep İvedik-3
Togan Gökbakar’ın yönettiği filmde başlıca rolleri Şahan Gökbakar ve Zeynep Çamcı paylaşıyor.

Yalnızlıktan ve iç sıkıntısından kurtulmaya çalışan, sosyalleşmeye çabalayan Recep İvedik’in çok komik hikayesi konu ediliyor. Recep İvedik’e bu serüvende 46 farklı karakter eşlik ediyor.

Babaannesinin ölümünden sonra Recep İvedik kendisini kötü hissetmekte ve komik depresyon belirtileri göstermektedir. Her gece gördüğü bir kabus da sinirlerinin iyice bozmuştur. Bu kabustan kurtulmaya çalışan Recep, mahallenin ev kadınlarından, en yakın dostu bakkal Salih’ten, psikologlardan ve hatta cinci hocalardan medet umar, ancak hiçbirisi içindeki sıkıntıya çare bulamaz.

Bu depresyon ve sıkıntı hali hiç geçmeyecekmiş gibi görünürken bir anda hayatına uzaktan akrabası olan genç bir kız, Zeynep girer. İkisi birlikte Recep’in bugüne kadar hiç denemediği sportif ve sosyal aktiviteleri denemeye başlarlar.

Sevgililer Günü
Filmin yönetmeni Garry Marshall, oyuncuları ise Taylor Lautner ve Bradley Cooper.

Film, bir grup Los Angeleslinin birbirine geçmiş hikayelerini konu alıyor. Kahramanlarımız sevgililer gününün romantizmi içinde, kendi hayatlarında, o güne kadar fark etmedikleri önceliklere yer vermeleri gerektiğini görüyorlar.


Sanatsal Haber  12.02.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.