Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

5 YENİ FİLM VİZYONDA

Kurt Adam, Kan Arzusu, Aşk Dersi, Percy Jackson ve Olimposlular: Şimşek Hırsızı ile çizgi film Arthur:Maltazar'ın İntikamı ...

Kurt Adam
Jumanji ve Jurassic Parc 3’ filmlerinin ünlü yönetmeni Joe Johnston’un imzasını taşıyan Kurt Adam’da Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt ve Hugo Weaving rol alıyor. 1941 yılı yapımın yeni çevriminde, çocukken annesinin ölümüyle terk ettiği kasabasına, kaybolan kardeşini bulmak için geri dönen, lanetli yazar Lawrence Talbot’ın başından geçen korku ve gerilim dolu olaylar işleniyor.

Kan Arzusu
İhtiyar Delikanlı filminin başarılı yönetmeni Park Chan-Wook’un son çalışması Kan Arzusu’nda Song Kang-Ho, Kim Ok-Bin, Kim Hae-Sook, Shin Ha-Kyun ve Park In-Hwan oynuyor. Cannes Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen filmde, yapılan kan nakli sonrası vampir olan ve günah dolu bir yaşam sürmeye başlayan bir rahibin dramatik hikayesi anlatılıyor.

Aşk Dersi
Senarist Nicky Hornby’nin, yazar Lynn Barber’ın biyografisine dayanarak kaleme aldığı Aşk Dersi’nin yönetmeni Lone Scherfig. Filmde başlıca rolleri Peter Sarsgaard, Carey Mulligan, Olivia Williams, Emma Thompson, Alfred Molina ve Rosamund Pike paylaşıyor. 1961’de, Londra’da geçen Aşk Dersi’nde, özgür bir yaşamın hayallerini kuran, üniversite hazırlığındaki 16 yaşındaki Jenny’nin, 30’lu yaşlardaki karizmatik biri olan David’le tanışması ardından, hayatının tümden değişmesiyle, gelişen olaylar konu ediliyor.

Percy Jackson ve Olimposlular:Şimşek Hırsızı
Yönetmen Chris Columbus’un, Rick Riordan’ın aynı adlı romanından beyazperdeye uyarladığı Percy Jackson ve Olimposlular:Şimşek Hırsızı’nda başrolleri Logan Lerman, Uma Thurman, Rosario Dawson ve Pierce Brosnan üstleniyor. Filmde babası Mitolojik Yunan Tanrısı Poseidon, annesi ise sıradan bir insan olan Percy Jackson adındaki gencin fantastik maceraları konu alınıyor.

Arthur:Maltazar’ın İntikamı
Yönetmenliğini Luc Besson yaptığı Arthur:Maltazar’ın İntikamı, minik sinemaseverlere yönelik keyifli bir animasyon. Filmde, onuruna Minimoyların şölen düzenlediği Arthur’un, tehlikede olan küçük prenses Selenia’yı kurtarma serüveni ele alınıyor.


Sanatsal Haber  20.02.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.