Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ENKA KÜLTÜR SANAT KIŞ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Enka Kültür Sanat Kış Etkinlikleri kapsamında, konserler, sergiler ve sezona damgasını vuran tiyatro oyunları, İstinye Sadi Gülçelik Spor Sitesi Enka İbrahim Betil Oditoryum’nda sunulacak.
20. Enka Kültür Sanat Kış Etkinlikleri, 4 Kasım’da başlayacak.
Karışık teknik ve metal malzemelerle heykeller, enstalasyonlar gerçekleştiren ve eserleriyle birçok ödül kazanan sanatçı İlker Yardımcı’nın heykel sergisiyle 4 Kasım Salı günü başlayacak etkinlikler 23 Aralık 2008’e kadar devam edecek.

Etkinlikler çerçevesinde 4 Kasımda Semaver Kumpanya’nın “Cesaret Ana ve Çocukları” adlı oyunu, 11 Kasımda Duru Tiyatro’nun “Aşk Her Yerde”, 18 Kasımda Oyuncular Tiyatro Grubu’nun “Atuan Mezarları” adlı oyunları, 25 Kasımda ise Zuhal Olcay konseri izlenebilecek.

Dostlar Tiyatrosu’nun “Sivas’93” başlıklı oyununu sunacağı 2 Aralıkta, Serdar Kalmaz’ın “Keçe İçi Resim Sergisi” de açılacak.

Etkinlikler kapsamında, 16 Aralık’ta Gönül Ülkü&Gazanfer Özcan Tiyatrosu’nun “Bak Sen İşin Tuhafına” oyunu ve 23 Aralıkta ise The Academic Chamber Orchestra konseri yer alacak.

Konser ve tiyatro gibi etkinlikler saat 20.30’da başlayacak. Etkinlikleri izlemek isteyenler saat 19.00’da Taksim AKM önünden kalkacak servisler ile Enka Oditoryumu’na ulaşabilecek. Etkinlik bitiminde yine Enka’dan kalkacak servisler, Taksim AKM’ye ulaşım sağlayacak.

Servis hizmetinden yararlanabilmek için etkinlikten en az iki gün önce Enka ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırmak yeterli olacak.

Enka Kış Etkinliklerinin biletleri ise “www.biletix.com” ve “www.enkasanat.org” internet adreslerinden temin edilebilecek.


Sanatsal Haber  30.10.2008

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.