Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

GÖSTERİMDEKİ FİLMLER

Bu hafta, biri yerli yapım, altı yeni film yarın (26.03.2010 Cuma) gösterime giriyor.

Aşka Yolculuk, Uzaklara Gidelim, Ay, Kutu, Ferzan Özpetek’in son çalışması Serseri Mayınlar ve Türk filmi Çok Filim Hareketler Bunlar, sizlere tanıtacağımız haftanın yenileri.

Yönetmenliğini Anand Tucker’ın üstlendiği Aşka Yolculuk’un başrollerini Amy Adams, Matthew Goode, Adam Scott ve John Lithgow paylaşıyor. Keyifli bir romantik komedi olan filmde, sevdiği erkekle evlenmeye kararlı olan ancak kaderin cilvesi sonucu başka bir erkekle tanışan Anna Brady’nin başından geçen komik olaylar işleniyor.

Yönetmenliğini Sam Mendes’in yaptığı Uzaklara Gidelim’in başlıca rollerinde John Krasinski, Maya Rudolph, Jeff Daniels, Maggie Gyllenhaal ve Allison Janney var. Filmde ilk çocuklarını bekleyen Amerikalı genç çift Burt ve Verona’nın, yerleşmek ve bebeklerini büyütmek için en ideal yeri bulmak amacıyla yaptıkları dramatik yolculuk hikaye ediliyor.

Duncan Jones’un yönettiği Ay’da Sam Rockwell, Dominique McElligott, Rosie Shaw ve Kevin Spacey rol alıyor. Filmde 3 yıldır aydaki üstte çalışan Sam adlı astronotun, dönüşüne iki hafta kala yaşadığı olağandışı olaylar konu ediliyor.

Cameron Diaz, James Marsden, Frank Langella ve Gillian Jacobs’nun oynadığı Kutu’nun yönetmeni Richard Kelly. Filmde küçük çocuklarıyla banliyöde yaşayan ve günlerden bir gün, kapılarına bırakılan tahta kutu içindeki hediyeyle birlikte hayatları altüst olan Norma ve Arthur Lewis çiftinin başından geçenler konu alınıyor.

Bir Ferzan Özpetek filmi olan Serseri Mayınlar’ın başrollerini Riccardo Scamarcio, Nicole Grimaudo, Alessandro Preziosi ve Lunetta Savino üstleniyor. Filmde makarna üreticisi bir İtalyan ailesinin, geleneksel aile kalıplarının dışında bir yaşam tarzını benimseyen iki oğlu Tommaso ve Antonio arasında geçen dokunaklı ve komik öyküleri anlatılıyor.

Haftanın tek yerli yapımı ise Ozan Açıktan’ın yönettiği Çok Filim Hareketler Bunlar. BKM Mutfak oyuncularının senaryosuna imza atıp rol aldığı filmde, dokuz ayrı öyküde gelişen komik olaylar ele alınıyor.


Sanatsal Haber  26.03.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.