Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

9 FİLM BU HAFTA SİNEMALARDA

Bu hafta 5'i yerli yapım tam 9 film birden gösterime giriyor... İşte sinemaseverler için salonları süsleyecek haftanın yeni yapımları...

İki Babalık
Yönetmenliğini Walt Becker’in üstlendiği "İki Babalık"ın başrollerini Robin Williams, John Travolta, Kelly Preston ve Matt Dillon paylaşıyor.

Filmde iş yaşamları ortak, 6 yaşında ikiz çocukları olan boşanmış bir babayla, çapkın ve müzmin bekar arkadaşının komik maceraları konu ediliyor.

Aşkın Yaşı Yok
Haftanın bir başka komedi filmi, romantizmle bezeli "Aşkın Yaşı Yok". Bart Freundlich’in yazıp yönettiği filmin başrollerinde Catherine Zeta Jones ve Justin Bartha var.

Filmde kocası tarafından aldatılınca New York’a taşınan, 40 yaşında, 2 çocuk annesi, güzel bir kadın olan Sandy’nin, 24 yaşında üniversiteden yeni mezun Aram Finkelstein’la tanışması sonrasında gelişen komik olaylar ele alınıyor.

Cehenneme 2 Adım
Yönetmenliğini Jon Harris’in yaptığı "Cehenneme 2 Adım"da Michael J. Reynolds, Shauna Macdonald, Jessika Williams ve Douglas Hodge oynuyor.

Filmde Appalachian mağarasında yaşanan dehşetten kurtulan Sarah’ın başından geçen korku ve gerilim dolu olaylar işleniyor.

Şark Oyunları
Senaryosu ve yönetimi Kamen Kalev’e ait "Şark Oyunları"nda Christo Christov, Saadet Işıl Aksoy, Hatice Aslan ve Ovanes Torosian rol alıyor.

Filmde kaderleri bir baskında tekrar buluşan, birbirinden kopuk ik kardeş Georgi ile abisi Itso’nun dramatik öyküsü konu alınıyor.

Bal
Yönetmen Semih Kaplanoğlu’na Berlin Film Festivali’nde Altın Ayı Ödülünü getiren "Bal"da başrolleri Bora Altaş, Erdal Beşikçioğlu ve Tülin Özen üstleniyor.

Yumurta ve Süt’ün ardından üçlemenin son filminde, babası karakovan balcılığıyla uğraşan İlkokul öğrencisi Yusuf’un yaşadığı dramatik olaylar hikaye ediliyor.

En Mutlu Olduğum Yer
Ezgi Asaroğlu, Nihat Altınkaya, Sivga Erez, Hakan Vardar, Erol Günydın ve Turgay Tanülkü’nün oynadığı "En Mutlu Olduğum Yer"in yönetmeni Kağan Erturan. Filmde yolları bir partide kesişen, Kemal ve Elif adındaki iki gencin romantik maceraları konu ediliyor.

Rina
Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı "Rina"da başrolleri Paşhan Yılmazel, Eray Türk, Çağlar Çorumlu, Merve Sevi ve Cüneyt Türel paylaşıyor.

Çekimleri Gökçeada’da gerçekleştirilen ve insanların hayalleri için yapabileceği fedakarlıkların sorgulandığı filmde, adada yaşayan 3 gencin öyküsü anlatılıyor.

Beş Şehir
Onur Ünlü’nün yazıp yönettiği "Beş Şehir"de Bülent Emin Yarar, Şebnem Sönmez, Beste Bereket, Tansu Biçer ve Ege Tanman rol alıyor.

İstanbul, Afyon ve Eskişehir’de çekilen filmde, polis, tezgahtar, öğretmen, seyyar satıcı ve 11 yaşındaki çocuğun iç içe geçen hikayesi konu alınıyor.

Son İstasyon
Oğulcan Kırca’nın, senaryosunu Tekin Duman’la kaleme alıp, yönettiği "Son İstasyon"un başrollerinde Levent Kırca, Başak Daşman, Korel Cezayirli, Suna Selen ve Hikmet Karagöz var.

Filmde emekliliğine gün sayan, taşrada, küçük bir istasyonda, demiryolu memuru olarak görevli Ruhi’nin başından geçen dramatik olaylar işleniyor.


Sanatsal Haber  8.04.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.