Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ÖZPETEK VE AKIN TRIBECA’DA

New York'ta 21 Nisan'da başlayacak Tribeca Film Festivali'nde Ferzan Özpetek ve Fatih Akın'ın filmleri gösterilecek.

New York’ta 21 Nisan’da başlayacak Tribeca Film Festivalinde, İtalya’da yaşayan yönetmen Ferzan Özpetek’in son filmi "Serseri Mayınlar" ve Almanya’da yaşayan yönetmen Fatih Akın’ın "Ruh Mutfağı" adlı filmi gösterilecek.

Özpetek’in "Serseri Mayınlar" filmi bu yıl 21 Nisan - 2 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 9. Tribeca Film Festivalinin yarışma bölümünde gösterilecek ve diğer filmlerle yarışacak. Organizasyon komitesinden verilen bilgide, Özpetek’in, filminin 26 Nisan’daki galasına katılmasının beklendiği bildirildi. Film, festival kapsamında 26, 27, 28 Nisan ve 1 Mayıs tarihlerinde gösterilecek.

New York merkezli "Moon and Stars Project" tarafından yapılan açıklamada, Fatih Akın’ın filmi "Ruh Mutfağı"nın festivalde 22, 26 ve 29 Nisan tarihlerinde, kendilerinin ve "Amerikan Türk Cemiyeti"nin ortak organizasyonuyla gösterileceği bildirildi.

Adını Manhattan’ın "Tribeca" semtinden alan ve 11 Eylül terör saldırılarının ardından semtin yeniden hareketli yaşamına dönmesini teşvik etme amacıyla başlatılan Tribeca Film Festivalinde, bu yıl da pek çok Amerikan filminin ve uluslararası filmin gösterilmesi bekleniyor. Festivalin kurucuları arasında ünlü aktör Robert De Niro da bulunuyor.


AA  19.04.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.