Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

6 YENİ FİLM VİZYONDA

Yeşil Bölge, Beyaz Bant, Kıyamet Melekleri, Aşk Çeşmesi, Parlak Yıldız ve Beni Unutma, haftanın yenileri.

Yeşil Bölge
Ünlü yönetmen Paul Greengrass’ın, Rajiv Chandrasekaran’ın kitabından beyazperdeye uyarladığı Yeşil Bölge’de Matt Damon, Greg Kinnear, Amy Ryan ve Brendan Gleeson rol alıyor. 2003’de, Amerika’nın Irak’ı işgalinin ilk günlerinde geçen filmde, çölde depolandığından kuşkulanılan kitle imha silahlarını bulmak üzere görevlendirilen çavuş Roy Miller’la ekibinin başından geçen aksiyon ve gerilim dolu olaylar konu alınıyor.

Beyaz Bant
Senaryosu ve yönetimiyle bir Michael Haneke filmi olan Beyaz Bant’ta başrolleri Christian Friedel, Leonie Benesch, Ulrich Tukur ve Ursina Lardi paylaşıyor. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye’ye uzanan ve FIBRESCI ödüllerinin de sahibi olan film, 1’inci Dünya Savaşı öncesinde, 1913 - 14 yıllarında, Almanya’nın Protestan kuzeyinde bir köyde geçiyor ve yöre halkının ilişkileri ele alınıyor.

Kıyamet Melekleri
Senarist yönetmen Scott Stewart’ın, Peter Schink’le kaleme aldığı Kıyamet Melekleri’nde Paul Bettany, Lucas Black, Tyrese Gibson, Adrianne Palicki, Kevin Durand ve Charles S. Dutton oynuyor. Mojave Çölü’nde, bir lokantada geçen filmde, bir grup insanın, bir yabancının da yardımıyla hayatta kalma ve nesillerini devam ettirme mücadelesi konu ediliyor.

Aşk Çeşmesi
Yönetmenliğini Mark Steven Johnson’un üstlendiği Aşk Çeşmesi’nin başrollerinde Kristen Bell, Josh Duhamel, Danny DeVito, Will Arnett, Dax Shepard ve Jon Heder var. Keyifli bir romantik komedi olan filmde, aşkta şanssız New York’lu müze müdiresi Beth’in, ablasının düğünü için gittiği Roma’da Nick adındaki gazeteciyle tanışması ardından gelişen olaylar hikaye ediliyor.

Parlak Yıldız
Senaryosu ve yönetimiyle Jane Campion imzasını taşıyan Parlak Yıldız’ın başrollerini Ben Whishaw, Abbie Cornish, Kerry Fox ve Paul Schneider paylaşıyor. 1818’de Londra yakınlarında geçen film, muhteşem doğa manzaralarıyla bezeli bir romantik dram. Parlak Yıldız’da, 25 yıllık hayatına 3 şiir kitabı sığdırmayı başaran ve veremden ölen, ünlü İngiliz şair John Keats’in yaşamının son yıllarıyla, moda öğrencisi Fanny Brawne’la yaşadığı aşk ele alınıyor.

Beni Unutma
Allen Coulter’ın yönettiği Beni Unutma’da Robert Pattinson, Emilie De Ravin, Chris Cooper ve Lena Olin rol alıyor. İki gencin aşkını merkeze alan filmde, New York’ta yaşayan ve bir trajedinin tüm aileyi dağıtmasıyla, babasına karşı isyankar hale gelen Tyler’ın, All’yle tanışması sonrasında gelişen olaylar konu ediliyor.


Sanatsal Haber  30.04.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.