Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

KİTAP FUARI DİYARBAKIR’DA

18 Mayıs'ta başlayacak Diyarbakır Kitap Fuarı'na Füruzan, Doğan Hızlan, Baskın Oran, Ahmet İnsel, Ömer Laçiner, Fırat Ceveri, Oya Baydar, Muhsin Kızılkaya gibi birçok isim katılacak.

İlk kez gerçekleştirilecek Diyarbakır Kitap Fuarı 18-23 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

110 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenecek fuarda geniş bir konu yelpazesi içinde konferans, söyleşi, panel, şiir dinletisi gibi 40 kültür etkinliğinde ve imza günlerinde 300 yazar okurlarıyla buluşma imkanı bulacaktır.

Açılışın 18 Mayıs Salı günü yapılacağı fuar 6 gün süresince Mıgırdiç Margosyan, Doğan Hızlan, Füruzan, Ahmet Telli, Altan Öymen, Zeynep Oral, Baskın Oran, Ahmet İnsel, Ömer Laçiner, Fırat Ceveri, Oya Baydar, Muhsin Kızılkaya, Şeyhmus Diken, Özcan Karabulut, Adnan Binyazar, Ömer Türkeş, Hicri İzgören, Kemal Varol, Selim Temo, Şükrü Erbaş, Sezai Sarıoğlu, Sennur Sezer ve pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanını ağırlayacak.

MEHMED UZUN FUARDA ANILIYOR
18 Mayıs'ta düzenlenecek açılış törenine eşi Zozan Uzun’un da katılacağı Diyarbakır Kitap Fuarı’nda, Mehmet Uzun çeşitli etkinliklerle anılacak. Bu kapsamda Uzun’un yaşamı ve yazarlık sürecini anlatan belgesel film “17. Fotoğraf” gösterimi ve bir söyleşi gerçekleştirilecektir.

Celile Celil, ve Carol Prunhuber Diyarbakır'da
Diyarbakır Kitap Fuarı’nın yurt dışından yazar, gazeteci ve akademisyen konukları olacaktır.

Viyana Üniversitesi Kürdoloji Bölümü Başkanı Celile Celil 22 Mayıs Cumartesi günü bir panele katılmak üzere Diyarbakır’da olacak.

Venezüela’lı gazeteci-yazar Carol Prunhuber ise açılış günü fuarda düzenlenecek panele konuşmacı olarak katılacak.

Girişin ücretsiz olduğu fuar 10.30-19.30 saatlerinde, kapanış günü olan 23 Mayıs 2010 tarihinde ise 10.30-19.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.

Ayrıntılı bilgi için: diyarbakirkitapfuari.com


NTVMSNBC  17.05.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.