Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ÜÇ YENİ FİLM İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR

Pus, Frozen, Şrek: Sonsuza Dek Mutlu bu haftanın yeni filmleri...

Yedinci sanat kabul edilen sinemada bu hafta, biri yerli yapım, üç yeni film gösterimde... Pus, Frozen, Şrek: Sonsuza Dek Mutlu...

Pus
Senaristliğini ve yönetmenliğini Tayfun Pirselimoğlu’nun üstlendiği Pus’un başrollerini Ruhi Sarı, Nurcan Ülger, Mehmet Avcı, Bahar Yanılmaz, Serkan Keskin ve Birol Engeler paylaşıyor.

İstanbul’un banliyölerinden Altınşehir’de geçen Pus’da, korsan DVD atölyesinde çalışan, takıntılı ruh haline sahip Reşat’ın eline tesadüfen bir resim ve silah geçmesinin ardından yaşadığı tuhaf olaylar anlatılıyor.

Frozen
Yönetmenliğini Adam Green’in yaptığı Frozen’ın başrollerinde Emma Bell, Shawn Ashmore, Kevin Zegers ve Ed Ackerman var. Filmde telesiyejin arızalanması sonucu dağda mahsur kalan üç snowboardcu gencin başlarından geçen korku ve gerilim dolu olaylar ele alınıyor.

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
Minik sinemaseverlerin yanında yetişkinlerin de büyük sempati ve ilgiyle izlediği Şrek serisinin son filmi Şrek: Sonsuza Dek Mutlu’nun yönetmeni Mike Mitchell.

Üç boyutlu olarak salonlarda yerini alan animasyonda, tatlı dilli işadamı, Uzak Ülke’nin kralı Rumpelstiltskin’le imzaladığı anlaşmada dolandırılan Şrek’in, dostlarını kurtarmak, dünyasını yeniden oluşturmak ve hayattaki tek gerçek aşkı Fiona’ya kavuşmak için verdiği komik maceralar konu ediliyor.


Sanatsal Haber  28.05.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.