Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

4 YENİ FİLM VİZYONDA

Sinemaseverler bu hafta biri komedi 4 yeni filmle buluşacak. Elveda, Deccal, Sex and the City, Nanny McPhee: Büyük Patlama haftanın yeni filmleri...

Bu hafta 4 yeni film vizyona girecek. Haftanın yeni filmleri Elveda, Deccal, Sex and the City ve Nanny McPhee: Büyük Patlama.

Elveda
Christian Carion’un yönettiği ve Guillaume Canet, Emir Kusturica, Alexandra Maria Lara ile Ingeborga Dapkunaite’nin oynadığı ’’Elveda/Laffaire Farewell’’, soğuk savaş dönemine ışık tutuyor.

Serguei Kostine’in ’’Bonjour Farewell’’ isimli kitabından uyarlanan filmin konusu şöyle:
’’Yıl 1981. KGB’den Albay Grigoriev, Brejnev sonrasında komünizmin geldiği hale tanık olup bu ideale dair olan inancını yitirir ve dünyayı kendisi değiştirmeye karar verir. Moskova, Thomson’da çalışan bir Fransız mühendis ile iletişime geçer ve ona çok gizli, özellikle de Amerika’yı ilgilendiren dokümanları aktarmaya başlar. Bu dokümanlar soğuk savaşın en önemli casusluk bilgilerini içermektedir.’’

Deccal
Lars Von Trier’in yönettiği ve Willem Dafoe, Charlotte Gainsbourg ile Storm Acheche Sahlstrom’un oynadığı ’’Deccal/Antichrist’’, bir çiftin evliliklerini kurtarma hikayesini anlatıyor.

Ormanda cenneti andıran evlerinde mutluluk hayalleri kuran çiftin başına gelen beklenmedik olayları beyaz perdeye aktaran filmin konusu özetle şöyle:
’’Umutsuzca acı çeken evli bir çift, orman içinde, her şeyden uzak evlerine çekilir. Problemli evliliklerini tamir etmeyi umut etmektedirler. Fakat doğa olaylara yön verecek ve her şey daha da kötü olacaktır.’’

Sex and the City
Michael Patrick King’in yönettiği ve Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis ile Cynthia Nixon’ın oynadığı ’’Sex and the City’’, New York’un eğlence, moda ve arkadaşlık ortamını her yönüyle yansıtıyor.

Dizisi de tüm dünyada ilgiyle izlenen ve dört kafadarın ilişkilerini anlatan filmin konusu şöyle:
"Dört arkadaşın hayatı her zaman diledikleri gibidir ama bu sefer kızlar New York’tan, dünyanın en lüks ve egzotik yerlerinden birine, partinin hiç sona ermediği, her köşesinde gizemler barındıran, büyüleyici bir maceraya doğru savrulurlar. Bu gezi, dört arkadaşın evlilik, annelik ve benzer durumların hayatlarına kattığı geleneksel rollerinden kaçmak için çok doğru bir zamanda çıkagelir.’’

Nanny McPhee: Büyük Patlama
Susanna White’ın yönettiği ve Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal, Rhys Ifans ile Asa Butterfield’in oynadığı ’’Nanny McPhee: Büyük Patlama/Nanny McPhee and the Big Bang’’ komedi filmi sevenleri sinema salonlarına çekecek.

’’Sihirli Dadı’’ filminin ikinci bölümü olan filmin konusu şöyle:
’’Zamanda ileriye doğru sıçrayan Dadı McPhee, aile çiftliğini tek başına çekip çevirmeye çabalayan bayan Green’in kapısında belirir. Bayan Green’in çocukları, eve yerleşen küstah iki kuzene karşı mücadele vermektedir. Dadı McPhee, küçük yaramazlara yepyeni beş ders öğretmek için büyülü güçlerini kullanacaktır.’’


Sanatsal Haber  10.06.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.