Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

FAZIL SAY’LA YAZ’A MERHABA

ENKA Kültür Sanat'ın 'Yaz' programı 25 Haziran'da Fazıl Say ve Arkadaşları konseriyle başlayacak. Ardından Önder Focan konseri ve altı tiyatro temsili yapılacak.

ENKA Kültür Sanat’ın 22 yıldır yaz, kış ve bahar olmak üzere yılda üç kez düzenlediği etkinlikler dizisinin yaz programı Fazıl Say konseriyle başlıyor. 25 Haziran - 23 Temmuz arasında yapılacak etkinlik programında altı tiyatro temsili ve üç konser yer alıyor.

Fazıl Say ve arkadaşlarının yaz etkinliklerinin açılışını yapacağı konser 25 Haziran Cuma akşamı gerçekleşecek. Konserde Fazıl Say’a keman sanatçısı Cihat Aşkın, tiyatrocu Genco Erkal, çellist Çağ Erçağ, ney sanatçısı Burcu Karadağ ve opera sanatçısı Güvenç Dağüstün eşlik edecek. Brahms ve Schubert gibi bestecilerin eserlerinin yanı sıra, Ulvi Cemal Erkin’in ‘Piyanolu Beşli’si ile Fazıl Say’ın ‘Nazım Hikmet Oratoryosu’ndan bölümler seslendirilecek.

ENKA’da 2 Temmuz’da Önder Focan, 9 Temmuz’da ise Nilüfer konserleri gerçekleşecek. ENKA’da izlenecek tiyatro temsilleri ve tarihleri şöyle: İstanbul Halk Tiyatrosu ‘Alevli Günler’ 30 Haziran, Tiyatro İstanbul ‘Çılgın Ruh’ 7 Temmuz, E.S.E.K ‘Kaygan Zemin’ 14 Temmuz, Tiyatro Kare ‘Çelik Manolyalar’ 16 Temmuz, Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu ‘Aşk Sözleri’ 21 Temmuz, Oyuncular Tiyatro ‘Troyalı Kadınlar’ı 23 Temmuz.

ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak tüm etkinlikler 21.15’te başlayacak. Etkinlik öncesi 20.00’de Taksim -AKM önünden ücretsiz servis kalkacak. Servis için iki gün önceden rezervasyon yaptırmak gerek. Biletler biletix’ten temin edilebilir. 0212 276 22 14 - 15 / 209


Sanatsal Haber  14.06.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.