Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ÇEŞME MARİNA AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

Türkiye'nin önde gelen yatırım holdinglerinden IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding ile marina yatırım ve işletmeciliği sektöründe dünyaca öncü Camper ve Nicholsons Marinas International ortaklığında, 25 yıllığına yap-işlet-devret modeli ile kiralanan Çeşme Marina, açılış için gün sayıyor.

Tanıtım kokteyli Kordon Oteli'nde gerçekleşen Çeşme Marina, yaz sezonunda hizmete girmeyi hedefliyor. Kokteyle sosyete ve iş dünyasının tanınmış bir çok isminin yanı sıra İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ege Bölge Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar,Milestone Cafe&Bistro işletme Sahibi Ümit Çakmak ile medya sektörü temsilcileri katıldı. Tanıtım kokteylinde konuşan Genel Müdür Can Polat, 25 yıllığına 'yap-işlet-devret' modeliyle kiralanan marinada, tekne sahiplerine yüzde 25 oranında erken rezervasyon ve yer seçme olanağı sunulacağını belirterek, meraklıları marinaya davet etti. Modern ve fonksiyonel tasarımı ile öne çıkan Çeşme Marina, IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding'e bağlı ve inşaat sektöründe büyük yatırımlara imza atan IC İç Taş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Yaz sezonunda hizmete açılmayı hedefleyen Çeşme Marina'da ünlü markaların, ticari ve sosyal alanlarda yerlerini aldığı bildirildi. Toplam 6 bin metrekarelik alana sahip, büyüklükleri 25 metrekareden 500 metrekareye değişen 41 ünitede yat acenteleri, restoranlar, kafeler ve barlar ile giyim ve aksesuar mağazalarından oluşacak çarşı bölümünde birçok dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen markaları yer alıyor. Marina'nın proje tutarı 13 milyon avrodan oluşurken Marina'nın mimari tasarımı Atelier Xavier Bohl ve Ay Mimarlık tarafından yapıldı.

MARİNA'NIN AVANTAJLARI
İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 45 dakikalık mesafede olan Çeşme Marina; şehir içi marina olması, Türk ve Yunan adalarına yakın olması, Kuzey ve güney yönünde seyir yapan tekneler için önemli bir uğrak noktası olması ve doğal bir liman olma özelliği taşıması ile çeşitli avantajları da meraklılarına sunuyor. Tekne ve tekne sahiplerine yönelik kara hizmetleri ile olanaklar sağlayan Çeşme Marina; duş ve tuvaletleri, akaryakıt, elektrik, temiz su, teknik servisler, çekek hizmetleri, 100 teknelik par alanı, yat kulüp ile 60 metre uzunluğa kadar tekneler için 400 bağlama yeri, 24 saatlik güvenlik, 80 ton travel lift ve atık toplama tesisi ile denizdeki avantajları ile de rahatlığı ve konforu beraberinde sunuyor.


Sanatsal Haber  19.06.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.