Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

İSTANBUL’DA METALE DEVAM

Amorphis, Cannibal Corpse, Obituary, Overkill, Entombed, Heaven Shall, Sabaton, Dark Funeral, Korpiklaani ve daha fazla metal... Unirock Open Air Festival başlıyor.

Unirock Open Air Festival bu yıl 2-3-4 Temmuz tarihlerinde Maçka Küçükçiftlik Parkta düzenlenecek.

AMORPHIS, CANNIBAL CORPSE, OBITUARY, OVERKILL, ENTOMBED, HEAVEN SHALL BURN, GRAVE DIGGER, SABATON, NECROPHAGIST, DARK FUNERAL, BELPHEGOR ve KORPIKLAANI festivalde sahne alacak isimlerden sadece bazıları...

Türk metal sahnesinin en iyi isimleri de festivalde olacak.

OBITUARY
Florida death metal akımının öncülerinden, otuz yılı aşkın bir müzikal geçmişe sahip ABD`li efsane grup OBITUARY, kariyeri boyunca ilk kez Türkiye`de.

AMORPHIS
Finlandiya`lı AMORPHIS, oldukça uzun bir aradan sonra tekrar Türkiye'de. İstanbul`da üzerinden yıllar geçmesine rağmen halen konuşulan canlı performanslara imza atan grup, bugünlerde tüm dünyada büyük ün kazanan Fin metal soundunun yaratıcılarından biri olarak kabul ediliyor.

CANNIBAL CORPSE
Tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan, modası asla geçmeyen New York'lu metal devi CANNIBAL CORPSE'u, kariyerleri boyunca ilk kez Türk hayranlarıyla buluşuyor.

OVERKILL
Thrash metal'in yıkılmaz ve tavizsiz ismi, bugüne kadar 15 stüdyo albümü yayınlamış olan New Jersey kökenli OVERKILL, 25. yıl turnesi kapsamında bir kez daha Türk hayranlarıyla buluşacak.

ENTOMBED
İsveç death metal tarzının öncülerinden, ENTOMBED, 25 yıllık kariyerleri boyunca 2 Temmuz'da ilk kez Türk hayranlarıyla buluşacak.

KORPIKLAANI
Son yıllarda tüm dünyayı etkisi altına alan Folk Metal tarzının en başarılı isimlerinden Finlandiya kökenli KORPIKLAANI de festivalde olacak.


Sanatsal Haber  1.07.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.