Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

İKİ FİLM GÖSTERİMDE

Son Hava Bükücü ve Deney, sinemaseverlerle buluşacak yeni filmler...

Son Hava Bükücü
Ünlü yönetmen Night Shyamalan’nın imzasını taşıyan Son Hava Bükücü’de başrolleri Noah Ringer, Nicola Peltz, Jackson Rathborne ve Dev Patel paylaşıyor.

Son Hava Bükücü, insan medeniyetlerinin dört ulusa bölündüğü ve kaderleri birbirlerine bağlı Su, Toprak, Hava ve Ateş ülkelerinde geçiyor.

Filmde dört elementi de kontrol edebilecek güce sahip tek Avatar olan Son Hava Bükücü Aang’ın, Su Bükücü Katara ve erkek kardeşi Sokka’nın da yardımıyla, diğer uluslara karşı zalim bir savaş başlatan Ateş Ulusu’nu engelleme ve düzeni sağlama mücadelesi konu alınıyor.

Deney
Senaryosu ve yönetimi Vincenzo Natali’ye ait Deney’in başrollerini Adrien Brody, Sarah Polley, Delphine Chaneac, David Hewlett ve Abigail Chu üstleniyor.

Korku ve gerilim yüklü, fantastik bir bilim kurgu olan filmde, yasal ve etik sınırları zorlayarak, insan ve hayvan DNA’larını birleştirip, yeni bir oganizma oluşturma peşindeki, genetik dünyasının hem birbirine rakip, hem de aşık, iki yıldız bilim adamı Clive ve Elsa’nın başından geçen olaylar işleniyor.


AA  23.07.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.