Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

SON 2 AYIN EN ÇOK OKUNANI AHMET ÜMİT

İdefix.com, son 2 ayın en çok satan 50 kitabını açıkladı. Ahmet Ümit'in son kitabı 'İstanbul Hatırası' ilk sırada yer alıyor.

Türkiye'nin online kitapçısı ''İdefix.com'', son 2 ayın en çok satan 50 kitabını açıkladı.

Alınan bilgiye göre, Ahmet Ümit'in son kitabı ''İstanbul Hatırası'' ile 2010 yazına damgasını vurduğu görülen listede, geçen yılın yaz döneminin en çok satan kitabı olan Elif Şafak'ın ''Aşk''ı hala en çok satanlar arasında yer alıyor.

Ümit'i, ''Ölü Ruhlar Ormanı'' ile Jean-Christophe Grange, ''Otostopçunun Galaksi Rehberi'' ile Douglas Adams, ''Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer'' ile Thomas Cathert ve ''On iki'' ile Jasper Kent izliyor.

Listeye giren kitapların 12'si Ahmet Ümit başta olmak üzere İpek Çalışlar, İhsan Oktay Anar, Falih Rıfkı Atay, Oğuz Atay, Elif Şafak, Ertuğrul Özkök, Ece Temelkuran, Vahdettin Engin, Gürkan Hacır, Sabiha Paktuna Keskin, Sadun Boro ve Y. Akın Öngör gibi Türk yazarların eserlerinden oluştu. Listede yer alan 50 kitaptan ilk 5'in dışındaki 20'si şöyle:

''Halide Edib'' ile İpek Çalışlar, ''Dünya Tarihi'' ile Kolektif, ''Sherlock Holmes Baskerville Laneti'' ile Conan Doyle, ''Brida'' ile Paulo Coelho, ''Pazarlık'' ile Vahdettin Engin, ''Çavdar Tarlasında Çocuklar'' ile Jerome David Salinger, ''Ateşle Oynayan Kız'' ile Stieg Larsson, ''Sineklerin Tanrısı'' ile Sir William Gerald Golding, ''Dorian Gray'in Portresi'' ile Oscar Wilde, ''Hayat Kitabı: Zamanımızın Büyük Bilimcileriyle Söyleşiler'' ile Eduardo Punset, ''Küçük Aptalın Büyük Dünyası Pucca Günlük'' ile Pucca, ''Ejderha Dövmeli Kız'' ile Stieg Larsson, ''Şark Ekspresi'nde Cinayet - Gizli Düşman'' ile Agatha Christie, ''Satranç'' ile Stefan Zweig, ''Yabancı'' ile Albert Camus, ''Görünmeyen'' ile Paul Auster, ''Savaş ve Barış'' ile Lev Nikolayeviç Tolstoy, ''Küçük Arı'' ile Chris Cleave, ''Bizim Hep İnanmamızı İstediler (Ma'Amin)'' ile Gürkan Hacır ve ''Her Şey Aydınlandı'' ile Jonathan Safran Foer.''


Sanatsal Haber  29.07.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.