Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

OZYY’DEN KONSER ÖNCESİ ‘SCREAM’

Yaşayan rock efsanesi, Ozzy Osbourne yepyeni albümü 'Scream'’ ile müzik marketlerde.

Her biri hit olmuş şarkılar, liste başı albümler, Ozzfest ile desteklediği sayısız müzik grubu, nefes kesen performanslar ve 50 yıla uzanan bir müzik geçmişi ile yaşayan bir efsane.

Ozzy Osbourne uzun süren sessizliğini Sony Music etiketiyle yayınlanan 10. stüdyo albümü 'Scream'” ile bozuyor. Prodüktörlüğünü Ozzy Osbourne ile sanatçının 2007 tarihli Black Rain albümünde de birlikte çalıştığı ünlü müzisyen Kevin Churko’nun üstlendiği albümün çıkış parçası “Let Me Hear You Scream” oldu.

Albümdeki tüm şarkıları Churko ile birlikte Los Angeles’taki home-stüdyosunda kaydeden rock efsanesine, albümde ayrıca yeni gitaristi Gus G. ve de basta Blasko, davulda Tommy Clufetos ve keyboard’ta ise Adam Wakeman eşlik ediyor.

1948 yılında İngiltere’nin Birmingham kentinde doğan ve gerçek adı John Osbourne olan ‘’Ozzy’’, heavy metal ve rock dünyasının en köklü gruplarından biri olan Black Sabbath ile birlikte yaptığı çalışmalarla profesyonel müzik kariyerine başladı ve sonrasında solo kariyeri boyunca da milyonlarca albüm sattı.

Sahne performansı ve renkli kişiliğiyle tanınan Ozzy Osbourne’un hayranlarının merakla beklediği İstanbul konseri e2 ve Radyo Eksen sponsorluğunda 30 Eylül’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek. Ozzy Osbourne konserde hem Scream adlı bu yeni albümünden hem de eski albümlerinden şarkılar söyleyecek.


NTVMSNBC  14.08.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.