Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

POLİSİYENİN KRALİCESİ 120 YAŞINDA

Dünyanın en çok okunan polisiye roman yazarlarından Agatha Christie, 120. doğum günü kutlamaları kapsamında İstanbul'da düzenlenecek özel bir etkinlikle anılacak.

Polisiye Edebiyatı Kraliçesi' olarak tanımlanan Agatha Christie'nin 120. doğum günü olan 15 Eylülde İstanbul'da özel bir etkinlik düzenlenecek.

Christie'nin Türkiye yayıncısı Altın Kitaplar'ın ev sahipliğinde yapılacak etkinliğe, yazarın torunu Mathew Prichard ile ''Agatha Christie'nin Gizli Defterleri'' adlı kitabın yazarı John Curran katılacak.

Kitapları satış rekorları kıran, oyunları sahneye konulan ve parlak zekasını eşsiz kalemiyle birleştirerek edebiyatta sarsılmaz bir konum edinen Christie, 12 Ocak 1976'da hayata gözlerini kapadı.

Christie'nin kitapları, kutsal kitaplar (Kur'an ve İncil) ile Shakespeare'den sonra en çok satan kitap olma özelliğini taşıyor.

NTV Yayınları'ndan çıkan Çizgi Roman Polisiye Klasikleri serisinde de Agatha Christie'nin kitapları yer alıyor. Seride şu ana kadar çıkan kitaplar arasında Christie’nin 'Şark Ekspresi’nde Cinayet', 'Gizli Düşman', 'Nil’de Ölüm' ve 'Malikânedeki Esrar' hikayeleri bulunuyor.


NTVMSNBC  27.08.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.