Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

VİZYONDA 6 YENİ FİLM

Camino, Paris'te Son Konser, Şeytan, Garip Bir Aşk Öyküsü, Ejderha Dövmeli Kız, çizgi film Tinker Bell ve Peri Kurtaran, vizyonun yeni filmleri...

Camino (Dram)
Senaryosu ve yönetimiyle Javier Fesser’ın imzasını taşıyan Camino’da Nerea Camacho, Carme Elias, Mariano Venancio, Manuela Velles ve Ana Gracio rol alıyor. Bu yıl 23’üncüsü verilen Goya Ödüllerinde En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Orijinal Senaryo dahil altı ödüle layık görülen Camino, 1985 yılında, 14 yaşındayken kanserden ölen Alexia Gonzale Barros’un gerçek yaşam öyküsünü beyazperdeye taşıyor. Filmde 11 yaşında aşk ve ölümle yüzleşmek zorunda kalan bir kızın dramatik hikayesi anlatılıyor.

Paris’te Son Konser (Müzikal Komedi)
Radu Mihaileanu’nun yazıp yönettiği Paris’te Son Konser’de Alexei Guskov, Melanie Laurent ve Dimitri Nazarov oynuyor. Komediyle bezeli keyifli bir müzikal olan filmde, şefi olduğu Bolşoy Orkestrası’nda yahudi müzisyenleri çalıştırdığı için kovulan ve temizlikçilik yapan Andrei’nin, konser için bir araya getirdiği eski müzisyenlerle yaşadığı Paris macerası konu ediliyor.

Şeytan (Korku-Gerilim)
John Erick Dowdle’nın yönettiği Şeytan’da başrolleri Chris Messina, Geoffrey Arend, Logan Marshall - Green, Bojana Novakovich ve Caroline Dhavernas paylaşıyor. Filmde, bir gökdelenin asansöründe mahsur kalan bir grup insanın başından geçen korku ve gerilim dolu olaylar işleniyor.

Bir Garip Aşk Öyküsü (Macera-Dram)
Senaryosu ve yönetimi Kevin Smith’e ait Garip Bir Aşk Öyküsü’nde başrolleri Seth Rogen, Elizabeth Banks, Craig Robinson ve Jason Mewes üstleniyor. Filmde, ekonomik sorunlarını film çekerek aşmaya çalışan iki çocukluk arkadaşı, Zack ve Miri’nin yaşadıkları ele alınıyor.

Ejderha Dövmeli Kız (Gerilim-Gizem)
Yönetmen Niels Arden Oplev’in, Steig Larsson’un kitabından sinamaya aktardığı Ejderha Dövmeli Kız: Milenyum Üçlemesi 1’in başrollerinde Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Lena Endre ve Peter Haber var. Gizem ve gerilim yüklü bir suç filmi olan Ejderha Dövmeli Kız’da, esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan ve cesedi hiçbir zaman bulunamayan Harriet Vanger’in amcasının olayı aydınlatma çabaları konu alınıyor.

Tinker Bell ve Peri Kurtaran (Fantastik-Animasyon)
Bradley Raymond’un yönettiği Tinker Bell ve Peri Kurtaran, aksiyonla harmanlanan, fantastik bir aile animasyonu. Filmde peri tozunun gücüne inanan Lizzy adında küçük bir kızla tanışan Tinker Bell maceraları konu ediliyor.


Sanatsal Haber  17.09.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.