Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

BU HAFTA DÖRT YENİ FİLM GÖSTERİMDE

Kardeşimden Sonra, Borsa. Para Asla Uyumaz, Annemi Öldürdüm, Üç Harfliler: Marid, haftanın yenileri.

Bu hafta dört yeni film vizyona giriyor.

Kardeşimden Sonra, Borsa: Para Asla Uyumaz, Annemi Öldürdüm, Üç Harfliler: Marid.

Kardeşimden Sonra
Yönetmen Burr Steers’in, Ben Sherwood’un romanından beyazperdeye uyarladığı Kardeşimden Sonra’da Zac Efron, Charlie Tahan, Amanda Crew, Ray Liotta ve Kim Basinger rol alıyor. Filmde geçirdikleri bir trafik kazasında, kardeşi Sam’in ölümünden kendisini sorumlu tutan Charlie’nin başından geçen dramatik olaylar konu alınıyor.

Borsa: Para Asla Uyumaz
Üç Oskarlı, ünlü yönetmen Oliver Stone’un imzasını taşıyan Borsa: Para Asla Uyumaz’da Shia LaBeouf, Michael Douglas, Carey Mulligan, Josh Brolin, Frank Langella ve Susan Sarandon oynuyor. Refah ve güç kulübüne girmek için insanların neler yapabileceğinin hikayesi olan filmde, kızıyla bağını yitirmiş çaresiz bir babanın, bu iletişimi yeniden sağlama çabası da gözler önüne seriliyor.

Annemi Öldürdüm
Xavier Dolan’ın yazıp, yönetip, başrolünü de üstlendiği Annemi Öldürdüm’ün diğer rollerinde Anne Dorval, François Arnaud, Susanne Clement ve Patricia Tulasne yer alıyor. Kanada’nın Oskar adayı olan film, sorumsuz bir anne olan Chantale’la, okul yaşamında başarısız oğlu Hubert’in nefret, sevgi ve bağlılık üzerinde gidip gelen ilişkisini mercek altına alıyor.

Üç Harfliler: Marid
Yönetmenliğini Arkın Aktaç’ın yaptığı Üç Harfliler: Marid’in başrollerini Gülseven Yılmaz, Özgür Özberk, Ufuk Aşar, Serap Üstün, Taner Ertürkler ve Kayra Simur paylaşıyor. Yaşanmış bir olaya dayanılarak çekilen filmde, mutlu bir evlilik süren Ayla ve Serkan çiftinin yaşadığı korku ve gerilim dolu olaylar ele alınıyor.


Sanatsal Haber  24.09.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.