Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

CNBC-e’DE ‘KOMİK PAZARTESİ’ BAŞLIYOR

Chuck Lorre imzası taşıyan iki başarılı komedi, 'The Big Bang Theory' ve 'Two and A Half Men' yeni sezon bölümleriyle bugün başlıyor.

CNBC-e ekranının yeni yayın dönemi iki sevilen sitcom’un yeni sezon bölümleriyle devam ediyor. Üstelik her iki komedinin de bir ortak yanı var: Yapımcı Chuck Lorre imzası taşıyor olmaları. Lorre bu kadar başarılı komedilere imza atıyor olmasını ise esprili bir şekilde yanıtlıyor: “Steroid (performans artırıcı) alıyorum”...

Bu sette zeka konuşur
The Big Bang Theory’nin üçüncü sezonu 27 Eylül Pazartesi start veriyor. Öncesinde dizinin setinden birkaç kısa not belirtelim:

Dizide duyduğunuz kahkahalar yüzde 100 gerçek. Çünkü The Big Bang Theory’nin çekimleri her hafta 150 seyircinin önünde gerçekleştiriliyor.

Charlie iki ateş arasında
Geçen sezon Charlie’yi iki kadın arasında zor dakikalar geçirirken bırakmıştık. Dizinin yedinci sezonu kaldığı yerden devam ediyor. Sezonun yine özel konukları olacak. Bunlardan biri e2’nin yeni dizisi Party Down’da Constance rolünde karşımıza çıkacak olan Jane Lynch. Ve daha sonraki bölümlerde ünlü gitarist Eddie van Halen diziye konuk olacak.

TWO AND A HALF MEN
27 Eylül Pazartesi saat:20.00

THE BIG BANG THEORY
27 Eylül Pazartesi saat:20.30


NTVMSNBC  27.09.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.