Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

HAFTANIN FİLMLERİ

Bu hafta Şantaj, Ye-Dua Et-Sev,Sevgili Hedefim, Toprak Altında ve Satılık Ruh ile yerli yapım Aşkın İkinci Yarısı filmleri sinemaseverlerle buluşuyor.

Şantaj
Yönetmen John Curran’ın imzasını taşıyan Şantaj’ın başrollerini Robert De Niro ve Edward Norton paylaşıyor. Diğer rollerde Milla Jovovich, Frances Conroy, Enver Gjokaj ve Peper Binkley’nin yer aldığı filmde, emekliliğine gün sayan şartlı tahliye memuru Jack Mabry’yle, büyükanne ve büyükbabasının cinayetini yangın ile kaza süsü verip örtbas etmeye çalıştığı için hapishanede bulunan Gerald Stone Creeson’ın ilişkileri hikaye ediliyor.

Ye-Dua Et-Sev
Elizabeth Gilbert’in filmle aynı adı taşıyan ve kendi hayat deneyiminden yola çıkarak yazdığı kitaptan beyazperdeye uyarlanan Ye-Dua Et-Sev’in yönetmeni Ryan Murphy. Başrollerini Julia Roberts, Javier Bardem, James Franco, Billy Crudup, Viola Davis ve Richard Jenkins’in üstlendiği filmde, acılı bir boşanmanın ardından kendini bulma ümidiyle İtalya, Hindistan ve Bali’yi kapsayan uzun bir gezi turuna çıkan bir kadının yaşadıkları konu alınıyor.

Sevgili Hedefim
Yönetmen Jonathan Lynn’in, Lucinda Coxon ve Pierre Salvadori’nin kitabından sinemaya aktardığı Sevgili Hedefim’de Bill Nighy, Emily Blunt, Rupert Grint ve Rupert Everett oynuyor. Filmde münzevi bir hayat süren, orta yaşlardaki katil Victor Maynard’ın, kurbanlarından Rose ile tanışması ardından yaşananlar ele alınıyor.

Toprak Altında
Yönetmenliğini Rodrigo Cortes’in yaptığı Toprak Altında’nın başlıca rollerinde Ryan Reynolds, Robert Paterson, Jose Luis Garcia-Perez ve Stephen Tobolowsky var. Filmde Irak’ta görevli bir Amerikan askeri olan Paul Conroy’un, uğradığı saldırı sonrasında kendini bir anda tabutta gömülü halde bulmasıyla, bu durumdan kurtulmak için verdiği gerilim dolu mücadele konu ediliyor.

Satılık Ruh
Bir Wes Craven filmi olan Satılık Ruh’un başrollerinde Max Theriot, Denzel Whitaker, Zena Grey ve Frank Grillo yer alıyor. Filmde aradan 16 yıl geçmesine rağmen, öldürüldüğü günde geri döneceğine inanılan ve o gece doğan yedi çocuğu tek tek öldürüceğine yemin eden bir seri katilin yarattığı gizem ve gerilim yüklü olaylar anlatılıyor.

Aşkın İkinci Yarısı
Mehmet Aslantuğ’un yönetip, başrolünde de oynadığı Aşkın İkinci Yarısı’nda diğer rolleri Arzum Onan, Emre Karayel ve Gülenay Kalkan paylaşıyor. Romantizmle dramın iç içe geçtiği filmde, yıllar süren ayrılığın ardından yolları yeniden kesişen bir çiftin başlarından geçenler işleniyor.


Sanatsal Haber  8.10.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.