Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

BEYAZPERDEDE 6 YENİ FİLM

Son Savaşçı, Sosyal Ağ, Amcam Önceki Hayatlarını Hatırlıyor, Aşka Fırsat Ver, Paranormal Activity 2 ve O Kul: Hayal Bile Etme, haftanın yenileri...

Son Savaşçı
Neil Marshall’ın yazıp yönettiği Son Savaşçı’da Michael Fassbender, Dominic West, Olga Kurylenko, Noel Clarke ve David Morrissey rol alıyor. Filmde fetihleri Kuzey Britanya’da Pict’ler tarafından durdurulan Roma İmparatorluğu’nun son savaşçısı Quintus Dias’ın öyküsü anlatılıyor.

Facebook’un Kurucusu Zuckerberg’in Öyküsü: Sosyal Ağ
Yönetmen David Fincher’in, Ben Mezrich’in kitabından beyazperdeye uyarladığı Sosyal Ağ’da Rooney Mara, Jesse Eisenberg, Andrew Garfield ve Rashida Jones oynuyor. Filmde tüm dünyada bir fenomene dönüşen ve milyonlarca insanın sosyal paylaşım sitesi olan Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg ve arkadaşlarının hikayesi konu alınıyor.

"Altın Palmiyeli "Amcam Önceki Hayatlarını Hatırlıyor
Senaryosu ve yönetimiyle Apichatpong Weerasethakul imzasını taşıyan "Amcam Önceki Hayatlarını Hatırlıyor"da başrolleri Thanapat Saisaymar, Jenjira Pongpas ve Sakda Kaewbuadee paylaşıyor.

Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye’yi kucaklayan Amcam Önceki Hayatlarını Hatırlıyor, metafizik konuların yanında, ilkel inançlara ve yeniden doğuşa göndermeler de yapan, şefkat hakkında bir film. Tayland yapımı filmde, taşradaki evine çekilmiş, böbrek yetmezliğinden ölümü bekleyen Boonme Amca’nın yaşadığı dramatik olaylar konu ediliyor.

Aşka Fırsat Ver
Başrollerini Sophie Marceau, Marton Csokas, Michel Duchaussoy ve Jonathan Zaccai’nin üstlendiği "Aşka Fırsat Ver"in senarist ve yönetmeni Yann Samuell. Romantizm, dram ve komediyle örülü filmde, başarılı bir iş kadını olan Margaret’in, kırkıncı doğum gününde hayatını sorgulamasıyla gelişen olaylar ele alınıyor.

Paranormal Activity 2
Yönetmenliğini Tod Williams’ın yaptığı filmin başrollerinde Katie Featherston ve Gabriel Johnson var. Filmde genç bir çiftin evinde geçen doğaüstü olayların kameraya kayıt edilmesiyle yaşanan korku ve gerilim dolu olaylar hikaye ediliyor.

O Kul: Hayal Bile Etme
Adem Uğur’un yönettiği yerli yapımda Ümit Çırak, Ceren Karaoğlan, Tanya Jaziri, Sevim Sema Taşdemir, Sinan Bengier, Didem Rezze ve Hilmi Özçelik rol alıyor. Filmde eşi tarlalarda gündelikçilik yapan, kendisinin de düzenli bir işi olmayan ve bebeği kız doğdu diye onu kabullenmeyen bir babanın başından geçen dramatik olaylar işleniyor.


Sanatsal Haber  22.10.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.