Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

BÜTÜN SIRLAR BİR KİTAPTA TOPLANDI

Uzaylılar dünyayı istila etti. Büyük kısmı arkasına bakmadan geri kaçtı. Kalanların elinde ise tek bir kitap vardı… İngiltere ve Amerika’da büyük ilgi ören 'Hayat Bir Ziyaretçinin Yeryüzü Rehberi' Türkçede.

'Hayat: Bir Ziyaretçinin Yeryüzü Rehberi', akıl almaz zenginlikte içeriği, her sayfayı “seyrettiren” eşsiz tasarımı ile gerçekten benzersiz bir kitap. İngiltere ve Amerika’da büyük ilgi gören HAYAT, okuruna daha önce hiçbir genel kültür kitabının sunmadığı katıksız bir keyif vaat ediyor. HAYAT, şehir efsanelerinden, mucize kurtuluşlara, tuhaf gelenek göreneklerden, spor, teknoloji, eğlence ya da yeme içme hayatına, ilginç ama gerçek bilgilerle dolu bir bilgi ambarı. Global ısınma ya da kız tavlama yöntemleri gibi anlatımı zor konular, HAYAT’taki yaratıcı grafik tasarımların yardımı ile eğlenceli ve anlaşılabilir hale geliyor. Uzaylılar dünyayı istila etti. Büyük kısmı arkasına bakmadan geri kaçtı. Kalanların elinde ise tek bir kitap vardı…

Dünyayı yarın yok edebilir miyiz... İyi bir salam nereden bulunur... Bir kadın nasıl mutlu edilir... Mükemmel görünmenin sırrı... En iyi düello mekanları... Erkekler kumsalda ne arar... Larva pişirmenin binbir yolu... Suya gömülen arabadan ne zaman çıkılır, ne zaman çıkılmaz ... Kaşıkla neler kaşıklanır... Terbiye gerektiren durumlar... Bir şeyin büyük olması ne zaman önemlidir... İnsan bedeni kaç para eder... Suyun üzerinde nasıl yürünür... Kimin ölüsü dirisinden iyidir... Soyunmayı gerektiren haller... Unutulmaz vedalar...

Ian Harrison'ın yazdığı, Sabri Gürses'in çevirdiği 'HAYAT: Bir Ziyaretçinin Yeryüzü Rehberi', Domingo Yayınevi etiketiyle kitapçılarda.


NTVMSNBC  9.11.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.