Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

3 YENİ FİLM VİZYONDA

Bu hafta sinemaseverlerle 3 yeni film buluşacak.

Türk sinemaseverler, bu hafta üç yeni filmi izleme imkanı bulacak.

"Av Mevsimi"
Yavuz Turgul’un yönettiği, Şener Şen, Cem Yılmaz, Çetin Tekindor ile Melisa Sözen’in rol aldığı "Av Mevsimi", bir cinayet araştırması sırasında hayatları altüst olan üç polisin hikayesini anlatıyor.

Güçlü kadrosuyla öne çıkan filmin konusu özetle şöyle: "Tecrübesi, sezgileri ve takipçiliğiyle tüm teşkilatın ’Avcı’ olarak bildiği Ferman ile yalnızca bakışlarıyla bile lakabının hakkını veren ’Deli İdris’, cinayet masasında görevli, baba-oğul kadar yakın iki polistir. Antropoloji mezunu, sessiz sakin Hasan ise bu ikiliye yeni katılmış bir çömezdir. Öldürülen genç bir kız, onları uyuşturucu taciri Asit ile Türkiye’nin en zengin adamlarından Battal Çolakzade, kızın ağabeyleri Abbas, Vakkas ve daha birçok farklı insanla karşı karşıya getirecektir."

"Memlekette Demokrasi Var"
Süleyman Nebioğlu’nun yönettiği ve Müjdat Gezen, İlker Ayrık, Nejat Birecik ile Gülçin Santırcıoğlu’nun oynadığı "Memlekette Demokrasi Var", bir delinin gözünden hayatı beyaz perdeye aktarıyor.

Adnan Menderes’i Yassıada’dan kurtarmaya kalkan bir delinin maceralarının anlatıldığı filmde, Müjdat Gezen, köyün en akıllı delisi Baradan rolüyle sinemaseverlerin karşısına çıkıyor.

Komik sahneleriyle dikkati çeken filmin konusu şöyle: "Baradan, 100 bin çöp kibritin eczalarından bomba yapar ve bir denizaltı dehlizinden geçerek bombayı Yassıada’da patlatır. O kargaşada Menderes aynı dehlizden kaçar."

"Çılgın Dostlar 3/Open Season 3"
Condy Cameron’ın yönettiği ve Ciara Bravo, Condy Cameron, Karley Scott Collins ile Joel Mchale’in seslendirdiği animasyon film "Çılgın Dostlar 3/Open Season 3", özelikle çocukları sinema salonlarına çekecek.

Filmde, Boog ve Elliot’un çılgın sirkteki komik maceraları anlatılıyor.


Sanatsal Haber  2.12.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.