Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

KITALARARASI İMZA GÜNÜ

Can Yayınları, New York’taki yazarıyla İstanbul’daki okurlarını online imza gününde bir araya getirerek yepyeni bir dönemi başlattı.

Can Yayınları, bir ilke imza attı ve Amerikalı yazar David Carnoy ile yapılan online imza günü, yazarla okuyucu arasında kıtalararası ilk buluşmayı sağladı.

17 Aralık Cuma günü gerçekleşen etkinlikte New York- İstanbul arasında sağlanan bağlantıyla, Neşter Müziği’nin yazarı David Carnoy’un görüntüsü dev ekrana yansıtıldı. Böyle bir etkinliği daha önce yapmış bir yayınevi olmadığını düşünen yazarla, okurlarının yüz yüze geldiği online imzada, binlerce kilometre uzaklığa rağmen her bir okuyucu, hem David Carnoy’la sohbet etme hem de kitabını imzalatma olanağı yakaladı.

New York’ta yaşayan yazara önceden gönderilen kitaplar, okuyucuların sohbet sırasında yazardan kendi adlarına imza almalarını sağladı. David Carnoy tarafından imzalanan kitaplar, Can Yayınları’nca okurlara gönderilecek.

Teknoloji ve edebiyatı bir araya getiren online imza gününde New York-İstanbul bağlantısı Microsoft’un, lider olduğu birleşik iletişim alanındaki en yeni çözümü Lync 2010 ile gerçekleşti. Microsoft Lync’i kullanarak New York’ta bulunan yazar ile standart bir internet bağlantısı üzerinden iletişim kuruldu. Ayrıca Lync ile birlikte çalışan Polycom’un RoundTable cihazı sayesinde yazara ortamın panoramik görüntüsü verildi ve imza günü atmosferi hem yazar hem de okuyucular için en gerçekçi hale getirildi.


NTVMSNBC  19.12.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.