Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

KAPADOKYA ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Nevşehir Belediyesi'nin fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda faaliyet gösteren kişilerin desteklenerek ,özgün sanat değerlerinin ortaya çıkmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen bir tören ile verildi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, ulusal düzeyde gerçekleştirdikleri Kapadokya Fotoğraf Yarışmasını Uluslar arası boyuta taşıdıklarını belirterek,yarışma da Kapadokya isminin de ön plana çıkmasının fotoğraf sanatçıları arasında bölgenin tanıtımını daha etkin hale getireceğine inandıklarını söyledi.Kaya, yarışmaya katılımın da oldukça yüksek seviyede gerçekleştiğini belirterek,yarışmaya katkıda bulunan Nevşehir’deki çeşitli kurum ve turistik işletme yöneticilerine teşekkür plaketi takdim etti.

Çok sayıda fotoğraf meraklısının da katıldığı törende daha sonra Uluslar arası Kapadokya Fotoğraf Yarışması'nda birinciliği elde eden Bülent Şentürk’e altın madalya ödülü Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya tarafından verilirken,yarışmada Bronz madalya ödülü kazanan Tahir Uzun’un ödülünü de Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gök takdim etti. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması'nda gümüş madalya ödülüne layık görülen Hong Kong’lu fotoğraf sanatçısı Henry Ho’nun ödülünün ise ülkesine gönderileceği belirtildi.

23 Ülkeden 1060 eser yarıştı
Merkezi İngiltere’de bulunan Fotoğraf Sanatı Federasyonu(FİAP),’nun yanı sıra Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu(TFSF)’un da katkı sağladığı Kapadokya Uluslar arası Kapadokya Fotoğraf Yarışmasına, Türkiye’nin yanı sıra Almanya,Avusturya, Azerbaycan,Bangladeş,Bulgaristan, Belçika,Çin, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya,İngiltere, İran,İtalya,İsrail, İsveç, Hindistan,Macaristan,Norveç, Slovenya,Suudi Arabistan, Hollanda, Srilanka ve Tayvan’dan 276 amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısı, toplam 1060 eser ile katılmıştı.

Yarışmanın seçici kurul üyelikleri TFSF Temsilcisi Serdar Akyay, A.Halim Kulaksız, İbrahim Zaman,İzzet Keribar,Sıtkı Fırat ve Tuğrul Çakar’dan oluşmuştu


Cumhuriyet  21.12.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.