Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

SİNEMALARDA YABANCI FİLM HAFTASI

Sinemaseverler bu hafta 3 yabancı filmle buluşacak.

Ben Affleck’in başrolünü oynayıp, yönettiği, iyi eleştiriler alan filmi "Hırsızlar Şehri", hasılat rekorları kıran serinin üçüncü filmi "Zor Baba 3" ve animasyonlarıyla alışılmadık maceralar sunan "Karma Karışık" vizyonda.

Hırsızlar Şehri
Ben Affleck’in başrolünü oynayıp, yönettiği ve Blake Lively, Rebecca Hall, Jeremy Renner’ın eşlik ettiği ’’Hırsızlar Şehri’’, aksiyon sahneleriyle sinemaseverlerde heyecan uyandıracak.

Filmin konusu şöyle: Doug, Boston’da acımasız banka soyguncularının lideridir, ancak her şey çetenin son işinde banka yöneticisi Claire’i rehin almalarıyla değişir. Onun aynı mahallede oturduğunu öğrendiklerinde Doug, olayı kontrolü altına almaya çalışır. Doug ile Claire’in ilişkisi tutkulu bir aşka dönüşünce, kasabadan gitmek isterler, ancak federal ajanlar peşlerindedir.

Zor Baba 3
Hasılat rekorları kıran serinin üçüncü filmi "Zor Baba 3"te (Little Fockers), Jack Byrnes (Robert De Niro) ve Greg Focker (Ben Stiller) arasındaki husumet, komedinin son noktasına ulaşıyor.

Dünya çapında sevilen filmin yepyeni bölümünde, yıldızlardan oluşan kadroya Laura Dern, Jessica Alba ve Harvey Keitel de katılıyor.

Aradan geçen 10 yıl, karısı Pam’le (Polo) yaptıkları iki küçük Focker ve aşılan sayısız engelden sonra, Greg nihayet asabi kayınpederi Jack’in güvenini kazanır. Fakat para sıkıntısı çeken babamız, bir ilaç şirketinde ikinci bir işe girdiğinde, Jack’in en sevdiği erkek hemşireyle ilgili şüpheleri tekrar baş gösterir.

Karma Karışık
Byron Howard ve Nathan Greno’nun yönettiği Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy, Ron Perlman, Gainey, Jeffrey Tambor, Brad Garrett ve Paul Tompkins’in seslendirmesini yaptığı "Karma Karışık" filmi, animasyonlarıyla alışılmadık maceralar sunacak.

Filmin konusu ise şöyle: Flynn gizemli bir kulede saklanırken, o kulede yaşayan güzel ve cesur, 20 metre uzunluğunda saçları olan Rapunzel tarafından esir alınır.

Yıllardır hapsedildiği kuleden çıkma yolları arayan Flynn’i esir alan meraklı kız, yakışıklı hırsızla bir anlaşma yapar ve alışılmadık bir maceraya yelken açar.


Sanatsal Haber  24.12.2010

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.