Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘UB40’ 22 OCAK’TA KONSER VERECEK

İngiltere'nin dünyaca ünlü reggae müzik yapan grubu ''UB40'', 22 Ocakta İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, ''Red Red Wine'', ''Can't Help Falling In Love'', ''Don't Break My Heart'' gibi unutulmaz klasikleriyle dünyada milyonlarca hayranı olan, 24 stüdyo albümüyle 60 milyonu aşkın satış rakamı elde eden dünyaca ünlü ''UB40''nin solisti Ali Campbell ve grubunun, İstanbul'da vereceği konserle yıllar sonra yeniden Türkiye'deki hayranlarıyla buluşacağı ifade edildi.

Açıklamada, 22 Ocakta Matine 216'da Unilife organizasyonu ile gerçekleşecek konserin bilet fiyatlarının 67 liradan satılmaya başlandığı belirtildi.

Grubun, ''UB40'' adını kurulduğu dönemde İngiltere Hükümeti İş ve İşçi Bulma Kurumunun İşsizlik Yardımı Talep Formu başlığından aldığı belirtilen açıklamada, arkadaşlıkları lise yıllarına dayanan grup üyelerinin ilk enstrümanlarını, grubun solisti Ali Campbell'in karıştığı bir bar kavgası sonrasında kazandıkları 4 bin pound tazminatla aldıkları bildirildi.

İlk albümü ''Signing Off''u 6 Eylül 1980'de çıkardıktan bir ay sonra İngiltere müzik listelerine giren ve ikinci sıraya ulaşan ''UB40'' grubu, 72 hafta boyunca listelerde kaldı.

Grubun İngiltere'deki büyük başarısına rağmen, Amerika'daki popülaritesi ancak 1983 yılında piyasaya sürülen ve cover parçalardan oluşan ''Labor Of Love'' albümüyle oldu. İngiltere listelerinde 1 numaraya çıkan albüm, Amerika Billboard Top 200 listesinde 8 numaraya kadar yükseldi.


AA  11.01.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.