Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ÇUKUROVA’DA KİTAP DOLU GÜNLER

Çukurova 4. Kitap Fuarı'nda 300 yazar kitapseverlerle buluşacak...

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Altın Koza’nın katkılarıyla düzenlenen Çukurova 4. Kitap Fuarı başladı.

170 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen Çukurova 4. Kitap Fuarı kapsamında panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk etkinlikleri gibi 58 kültür etkinliğinde ve imza günlerinde 300 yazar kitapseverlerle buluşacak.

Aralarında İpek Çalışlar, Altan Öymen, Can Dündar, Gülten Dayıoğlu, Ahmet Telli, Selim Temo, Ataol Behramoğlu, Muzaffer İzgü, Yekta Kopan,Turgut Özakman, Ayşe Kulin, Canan Tan, İskender Pala, Mehmet Yaşin, Sevgi Özel, Mine Soysal, Şükrü Erbaş… ve pek çok değerli şair, yazar ve bilim insanının bulunduğu konuklar 6 gün süresince okurlarla bir araya gelecektir.

Altınkoza tarafından Adana’lı yazarların katılımıyla gerçekleştirilen Altınkoza Edebiyat Festivali ve ilk yıldan itibaren düzenlenen “Çiçeği Burnunda Karikatürcüler Buluşması” fuarın öne çıkan diğer etkinlikleri arasında.


Sanatsal Haber  12.01.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.