Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

HAREM’DE MONICA BELLUCCI VAR

Türk-İtalyan ortak yapımı 'Harem' filminde ünlü aktris Monica Bellucci, Sultan İbrahim'e hediye edilen Turhan Sultan'ı oynayacak.

Osmanlı İmparatorluğu'nu konu alan dizi ve filmlere yeni bir proje ekleniyor. Sabah gazetesinin haberine göre; Aylin Livaneli'nin sahibi olduğu İnterfilm tarafından hazırlanan ve yıl sonunda gösterime girmesi beklenen Türk-İtalyan ortak yapımı 'Harem'in başrolünde Monica Bellucci var. Filmde Kösem Sultan'ın oğlu Sultan İbrahim'e hediye ettiği cariye Turhan Sultan'ın hikâyesi konu ediliyor.

1641'de Kırımlı akıncılar tarafından kaçırılıp Kösem Sultan'a teslim edilen cariye Turhan Sultan'ı canlandıracak olan Bellucci, uzun süredir Osmanlı İmparatorluğu ile ilgili kitaplar okuyor. Filmin diğer sürprizi ise İtalyan aktris Claudia Cardinale. Önümüzdeki günlerde gösterime girecek olan 'Signora Enrica' isimli filmde de İsmail Hacıoğlu ile başrolü paylaşan Cardinale, bu yapımda Kösem Sultan'ı oynayacak. Daha önce 'Elektra' isimli filmle adını duyuran Natassia Malthe ise 'Josephine' rolü ile izleyici karşısına çıkacak.

KRALDI, PADİŞAH OLACAK
Yönetmenliğini ödüllü yönetmen Fabien Pruvot'un yapacağı filmin senaryosunu Zülfü ve Aylin Livaneli yazdı. Filmin müzikleri de Zülfü Livaneli tarafından hazırlanıyor. Filmde Sultan İbrahim'i İspanyol oyuncu Jordi Molla canlandıracak. Molla, Kraliçe Elizabeth'in hayatını konu alan 'Elizabeth' filminde de İspanya Kralı II. Philip rolündeydi.

Çekimleri Nisan'da başlayacak film ilk olarak 2 Eylül Venedik Film Festivali'nde gösterilecek. 15 Ekim 2011'de Türkiye'de vizyona girecek 'Harem'in bütçesi ise 3 milyon Euro olarak açıklandı.


NTVMSNBC  20.01.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.