Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ANJELIKA AKBAR’DAN TWITTER ARKADAŞLARINA ÖZEL

Ünlü piyanist ve besteci Anjelika Akbar dünyada bir ilki gerçekleştirerek; Türkiye’deki 20 yılını kaleme aldığı “İçimdeki Türkiyem” adlı kitabını, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki takipçileri için imzaladı! 16 Ocak 2011, Pazar günü Kadıköy İş Kültür Kitapevi’nde gerçekleşen imza gününde; köşe yazarı Melih Aşık ve gazeteci-yazar Coşkun Çokyiğit de sanatçıyı yalnız bırakmadı.

Kendisi de aktif bir Twitter kullanıcısı olan Anjelika Akbar; sosyal medyanın giderek daha büyük önem kazandığı günümüze ayak uydurarak, yalnızca Twitter’daki takipçilerine özel bir imza günü düzenledi. Dünyanın en önemli sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Twitter’da kendisi, ailesi ve sanatıyla ilgili iletilerini paylaşan Akbar; sergilediği samimi ve sıcak tavrı sayesinde takipçi sayısını arttırarak her gün daha fazla kişiye hızlıca ulaşmayı başarıyor.

Kötü hava şartlarına rağmen yaklaşık 100 kişinin katıldığı imza gününe; Akbar’ın şehir dışından ve uzak semtlerden gelen hayranlarının yanı sıra, bebekleriyle gelen okuyucuları da oldu. Twitter kullanıcılarına özel imza gününde katılımcılar Akbar’a, kendilerini tanıtmak için sitedeki kullanıcı ismini söyledi; ancak sanatçı kitapları gerçek isimlere imzaladı. Anjelika Akbar’ın sosyal medya arkadaşlarıyla tanıştığı imza günü, herkes için oldukça eğlenceli ve heyecanlı geçti.

Anjelika Akbar, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıkan “İçimdeki Türkiyem” adlı kitabında; Türkiye’de geçirdiği 20 yılını, “İçindeki Türkiye”yi anlatıyor. Akbar’ın kitabında, Türkiye’den ailesine yazdığı ilk yazdığı mektuplar, yaşadığı ilkler, Türk müzisyenlerle gerçekleştirdiği projeler, Türk insanlarının gözlemlediği özellikleri, üzücü ve sevinçli olayları, basınla ilişkileri, unutamadığı Türkiye konserleri, kendisine ait Türkçe şiirleri yer alıyor. Akbar’ın Türkiye’deki yirmi yılını özetleyen fotoğraflarının da yer aldığı kitabın kapak fotoğrafı ise Ara Güler imzası taşıyor.


Sanatsal Haber  20.01.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.