Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ŞUBAT AYINDA CEM ADRIAN’DAN 7 KONSER!

Aralık ayında piyasaya çıkardığı beşinci albümü “Kayıp Çocuk Masalları” ile büyük yankı uyandıran Cem Adrian; Türkiye’nin dört bir yanında verdiği konserlerine ara vermeden devam ediyor! Benzersiz sesinin yanı sıra kaleme aldığı güçlü şarkı sözleriyle de dinleyenleri kendine hayran bırakan Adrian; Şubat ayında farklı şehirlerde 7 konser verecek.

Farklı ve cesur müziği ile müzikseverlerin beğenisini toplayan Cem Adrian; 9 Şubat’ta Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde, 15 Şubat’ta Muğla Mabolla’da, 18 Şubat’ta Kıbrıs Gazimagosa The Wall’da, 19 Şubat’ta Adana Ora Kafe’de, 25 Şubat’ta Bronx Pi Sahne’de, 26 Şubat’ta Çanakkale Mask Bar’da, 27 Şubat’ta ise Balıkesir Salih Tozan Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Cem Adrian konserlerinde; “Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım”, “Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti”, “Essentials / Seçkiler” ve “Emir” adlı dört albümünün yanı sıra yeni albümü “Kayıp Çocuk Masalları”ndan parçalara da yer verecek. Adrian’ın konserlerine ait biletler, Biletix’ten ve konser mekânlarından temin edilebilir.

Bilgi için: www.biletix.com
www.cemadrian.com
www.cemadrian.net


Sanatsal Haber  6.02.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.