Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

4 YENİ FİLM VİZYONDA

Özcan Deniz'in yönettiği Ya Sonra beyaz perdede seyircilerle buluşacak.Yerli filmin dışında Siyah Kuğu, İz Peşinde, Kaçış Planı sinemalarda olacak.

Ya Sonra
Özcan Deniz’in senaryosunu yazıp, yönettiği ve oynadığı Deniz Çakır, Barış Falay ile Ragıp Savaş’ın eşlik ettiği "Ya Sonra" filmi, romantik komedi sahneleriyle büyük beğeni toplayacak. Filmin konusu şöyle:
Adem - Özcan Deniz Didem’le evliliğinin yedinci yılını yaşamaktadır. Birkaç ticari denemesi olmuş ama başaramamış ve daha sonra veterinerliğe devam etmeye başlamıştır. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek, maça gitmek, müzikle uğraşmak ve ara da sırada hep beraber dışarı çıkmak haricinde hayatın rutin akışına kendini kaptırmıştır. Ama bencilliği ve hep arkasından sürüklediği karısının uyarılarını dikkate almaması kabusu olacaktır.

Siyah Kuğu (Black Swan)
Bir çok dalda oscara aday olan, Darren Aronofsky’nin yönettiği ve Natalie Portman, Mila Kunis, Winona Ryder ile Vincent Cassel’in oynadığı Siyah Kuğu (Black Swan) filmi, gizemli konusuyla sinemaseverlerle buluşacak.

Filmde, çocukluğundan beri hep en iyi balerin olmayı hedefleyen Nina’nın, Kuğu Gölü’nün baş balerini olmak için diğer dansçılarla olan mücadeli rekabetini anlatıyor.

İz Peşinde (True Grit)
Joel Coen ile Ethan Coen’in yönettiği ve Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin ile Barry Pepper’ın oynadığı ’’İz Peşinde (True Grit)’’ filmi, dram sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

Charles Portis’in 1969 tarihli ilk filmin de uyarlandığı romanından tekrar uyarlanacak filmde, babasının bir cinayette ölmesinin ardından işe gerçekten yürekli bir yardımcı olan Tom Chaney’i alan ve babasının katilini bulmayı kafaya koyan 14 yaşındaki çiftçi kızı Mattie Ross’un hikayesi anlatılıyor.

Kaçış Planı (The Next Three Days)
Paul Haggis’in yönettiği ve Russell Crowe, Elizabeth Banks, Brian Dennehy ile Liam Neeson’ın oynadığı ’’Kaçış Planı (The Next Three Days)’’ filmi, dram, gerilim, romantik ve suç sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmin konusu şöyle:
Mutlu bir evlilik sürdüren John ve Laura çiftinin hayatı, genç kadının bir cinayet soruşturmasında tutuklanması ile alt üst olur. Laura her ne kadar masum olduğunu söylese de, hapis cezasına çarptırılır. Laura’nın masumiyetinden şüphe etmeyen John, ailesini bir arada tutmaya çabaladığı kadar, karısının olayla ilgisi olmadığını kanıtlamak için tüm ipuçlarının peşinden gider.

Laura’nın suçu en son çıkarıldığı mahkemede onanır. İntiharın eşiğine gelen Laura’yı kurtarmak için John’un elinde tek bir çare kalmıştır: Karısını hapishaneden kaçırmak.


Sanatsal Haber  25.02.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.