Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

PLAY’DEN TİYATROYA DESTEK

Türkiye'nin kültür sanat hayatında kendine saygın bir yer edinen Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri, gençler ile tiyatroyu buluşturmak amacıyla çeşitli projeleri hayata geçiriyor.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri kapsamında yeni fikirleri ve yetenekleri desteklemek amacıyla ''Play Facebook'' sayfasında ''Sahne Senin'' ödüllü yarışma başlatıldı. Gençleri tiyatroyla buluşturmayı, kişisel potansiyellerinin farkına varmalarını ve yaratıcılıklarını ortaya çıkartmayı hedefleyen ''Sahne Senin'' yarışmasının büyük ödülü, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin akşam okulunda ücretsiz tiyatro eğitimi olacak.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin, 8-29 Mart 2011'de ünlü bir oyundan seçecekleri sahneyi ya da kendi yazacakları senaryoyu maksimum iki dakikada canlandırarak videoya çekip Play'in facebook sayfasına yüklemeleri yeterli olacak.

30 Mart-6 Nisan'da halk oylaması yapılacak yarışmada, en çok beğeni toplayan ilk 10 video Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri jürisi tarafından değerlendirilecek. Jürinin belirleyeceği videonun sahipleri, ödülleri almaya hak kazanacak.

Yarışmada, Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri gecesi ile Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri Seçici Kuruluyla yapılacak söyleşiye katılmak, diğer ödüller arasında yer alıyor. Yarışmaya katılan ve sayfada videosu yayımlanan her 10. yarışmacı, mayısta İstanbul'da sahnelenecek bir oyuna bilet kazanma şansını da elde edecek.

Sadece Play Facebook üzerinden katılım yapılabilen yarışmada yer alabilmek için playcard.com.tr adresinden yönlendirme butonuna tıklayıp, uygulamayı kabul etmek yeterli oluyor.

Play, diğer kampanyası ile mart boyunca her hafta salı günü Afife Jale ve Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri ile ilgili sorulara en hızlı cevabı veren facebook ''Play bize torpil yap'' kullanıcılarına tiyatro davetiyesi kazandırıyor.

''Play bize torpil yap'' facebook uygulamasına katılmak için playcard.com.tr adresinden facebook yönlendirme butonuna tıklayıp, uygulamayı kabul etmek yeterli oluyor.
Türkiye'nin ilk Müslüman kadın tiyatro oyuncusu Afife Jale anısına düzenlenen Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri, Yapı Kredinin desteği ve Haldun Dormen'in danışmanlığıyla 1997 yılından bu yana sürdürülüyor. Bu sene 15. yaşını kutlayan Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nin adayları, 21 Mart 2011 Pazartesi günü düzenlenecek basın toplantısında, sahipleri ise 18 Nisan 2011 Pazartesi günü açıklanacak.


AA  12.03.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.