Harry Potter serisinin yazarı J.K. Rowling'in, "Ozan Beedle'ın Hikayeleri" adlı ..." /> Sanatsal Haber... Türkiye'nin Sanat ve Kültür Portalı.

                                                                               

  Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ROWLING’DEN YENİ BİR KİTAP

"Ozan Beedle'ın Hikayeleri" adlı kitabı Ocak ayında Türkiye'de.
Harry Potter serisinin yazarı J.K. Rowling'in, "Ozan Beedle'ın Hikayeleri" adlı yeni kitabı Ocak ayında Türkiye'de satışa sunulacak.
Yapı Kredi Sanat ve Kültür Yayıncılıktan (YKY) yapılan açıklamaya göre, İngilizcesi bütün dünyada 4 Aralık 2008 tarihinde satışa çıkacak olan "Ozan Beedle'ın Hikayeleri" Ocak ayının ilk haftalarında Harry Potter kitaplarının çevirmeni Sevin Okyay'ın Türkçesiyle okurla buluşacak.
Rowling'in, "Ozan Beedle'ın Hikayeleri" isimli yeni kitabının tüm geliri çocuk hakları ve zor durumdaki çocukların koşullarının iyileştirilmesi için çalışan "Children's High Level Group" adlı hayır kurumuna bağışlanacak.
Kitabın ilk yedi kopyasını kendi el yazısıyla tamamlayan ve resimleyen Rowling, bu kopyalardan altı tanesini "Harry Potter'ın yolculuğunda kendisine eşlik eden altı kişiye" hediye etti.
Rowling, sonuncunun gelirini de "Children's High Level Group" adlı hayır kurumuna verilmek üzere açık arttırmaya çıkardı.
Ozan Beedle'ın Hikayeleri, serinin son kitabı "Harry Potter ve Ölüm Yadigarları"nda büyük önem taşıyan ve olayların aydınlanmasında kritik bir rol oynayan bir iç kitap. Harry Potter hayranlarına çok tanıdık gelecek karakterler ve hikayeler içeren kitap, akıllardaki bazı soruların cevaplarını DA veriyor.
Beş farklı hikaye içeren kitap, Harry Potter dünyasının en sevilen karakterlerinden biri, Hogwarts;ın efsanevi müdürü Albus Dumbledore'un notlarıyla zenginleşiyor.


Sanatsal Haber  30.11.2008

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.