Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

MEMET FUAT ÖDÜLÜ ‘ADASIZ DENİZ’E

Memet Fuat anısına düzenlenen ‘Memet Fuat Eleştiri/İnceleme, Deneme, Yayıncılık Ödülleri’nin yedincisi ve ‘Memet Fuat Genç Şiir Ödülü’nün üçüncüsü sahiplerini buldu.

İstanbul Bilgi Üniversitesinin Santralistanbul Kampüsü’nde düzenlenen törende, ‘Memet Fuat Eleştiri/İnceleme, Deneme, Yayıncılık Ödülü’, ‘Adasız Deniz’ adlı deneme kitabıyla Yalçın Duman’a, ‘Memet Fuat Genç Şiir Ödülü’ de ‘Devrik Ölüm’ isimli dosyasıyla Aybars Şenyıldız’a verildi. Duman 5 bin TL, Şenyıldız ise 2 bin TL’lik para ödülünün de sahibi oldu.

Cevat Çapan, Konur Ertop, Nurdan Gürbilek, Uğur Kökden, Hasan Kuruyazıcı, Nilüfer Kuyaş ve Mustafa Öneş’ten oluşan seçici kurulun değerlendirmesi sonucunda; İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları’nın verdiği 5 bin TL’lik ‘Eleştiri/İnceleme Ödülü’ bu yıl ikinci kez iki yazar arasında paylaştırıldı. Bu ödüle, Jale Özata Dirlikyapan, ‘Kabuğunu Kıran Hikaye’, Yücel Kayıran ise ‘Kritiğin Toprağında’ adlı kitabıyla değer görüldü.

Adam Yayınları’nın 5 bin TL’lik ‘Deneme Ödülü’nü ise Faruk Duman ‘Adasız Deniz’ adlı kitabıyla kazandı.

Törende, Yayıncılık Ödülü’nü Günışığı Kitaplığı, ‘Köprü Kitaplar’ dizisiyle gençleri ve her yaştan okuru, edebiyatın farklı ve güçlü isimleriyle buluşturan kitaplar yayımladığı gerekçesiyle kazandı. Ödülü Süren Beyhan aldı.


Sanatsal Haber  11.04.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.