Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

FOTOĞRAFIN SIRADIŞI DAHİSİ CERMODERN’DE

Hollandalı sıradışı fotoğrafçı Erwin Olaf’ın Türkiye'deki ilk sergisi CerModern'de açılıyor.

Modern fotoğrafın sıra dışı dahisi olarak bilinen Erwin Olaf’ın yedi fotoğraf serisi ve kısa filmlerinden oluşan "Captured Senses" isimli sergisi, 30 Nisan- 30 Temmuz 2011 tarihleri arasında CerModern’de sanatseverlerle buluşacak..

Serilerinde sıra dışı olanın güzelliği, şiddete duyulan aşk gibi temaları işleyen, fotoğrafları ve renklerini bir ressam titizliğinde kurgulayan Erwin Olaf, dünyanın değişik yerlerinde açtığı sergilerle adından sıkça söz edilen fotoğrafçıların başında geliyor. Çarpıcı ve özgün tarzıyla bilinen Olaf, ünlü markalar için çektiği reklam fotoğraflarıyla da birçok ödül aldı.

Gerçek bir fotoğraf dehası olan Erwin Olaf‘in "Captured Senses" isimli Türkiye’deki ilk sergisi, sanatçının yedi serisi ve kısa filmlerinden oluşuyor.

Sergide yer alan Hope, Hope Portraits, Rain, Grief ve Grief Portraits, ilhamını 50’lerin sonu ile 60’ların başı arasındaki dönemin Amerikası’ndan alıyor.

Tanınmış aristokrasi üyelerinin beklenmedik ölümleri sırasında aldıkları darbeleri minimalist beyaz portrelerde bir araya getirdiği "Royal Blood"da ise masum bir insanı bir kurban yapan şeyi sorgulatıyor.

Sergideki son seri "Paradise Portraits" ise güzel kadınlar ve korkunç palyaçoların ihtişamlı portreleri ile günlük festival yaşamına dair yorumuyla bir karmaşayı gözler önüne seriyor.

"Captured Senses"ta aynı zamanda Erwin Olaf’ın bu serileri tamamlayan ve fotoğraflarla aynı öykülere sahip kısa filmleri de var.

Hollanda Milli Günü kapsamında, Hollanda Kraliyeti Büyükelçiliği’nin katkılarıyla gerçekleşecek olan "Captured Senses", 30 Nisan-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Pazartesi hariç, Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar 10.00-18.00, Perşembe günleri ise 10.00-20.00 saatleri arasında CerModern’de görülebilecek.


Sanatsal Haber  27.04.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.