Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

SÜLEYMAN AKDOĞAN’DAN ‘NAYAKUN KÜLLER’ 30 MAYIS’TA ÇIKIYOR

Yazar Süleyman AKDOĞAN’ın ve Nayakun serisinin ilk kitabı Kıta yayınevinden 30 Mayıs’ta çıkıyor.

Nayakun – Küller
Nayakun Serisi’nin ilk kitabı olan Küller, kurgusal bir zamanda ve mekânda geçiyor. Yaşamın içinde vuku bulan bilinçli tesadüflerin ekseninde dönen hikâye; ayrı güzergâhlardan geçip aynı noktada buluşan insanların; yazgılarının derin sarmallarında aradıkları cevaplara ulaşma çabalarını konu alıyor. Bunun yanında, yapılan tercihlerin, kader yelpazesinin kıvrımlarını dolanıp sonsuzluğa dağılırken bıraktığı salınımları irdeleyerek, evrensel enerjiyi algılamaya yönelik bir yol haritası sunuyor. Kontrolden çıkan ihtiraslar, erdemli idealler, iç hesaplaşmalar ve iyi-kötü çatışmasına odaklanarak gelişen olay örgüsü, karakterlerin duygu durumlarından can alıcı kesitler sunarak, tahmin edilemez bir minvalde gelişiyor. Nayakun Serisi’nin bütününe ilişkin önemli doneleri ortaya seren Küller, binlerce yıllık gizemlerin mühürlü kapılarını aralayarak, okuyucuya keyifli bir macera vadediyor.

Yazar
Süleyman Akdoğan, 1977 İzmir doğumlu. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 2000 yılında mezun oldu. Aynı yıl İstanbul’a yerleşti. Farklı bankalarda denetim ve krediler departmanlarında görev aldı. Mesleği dolayısıyla Türkiye’nin hemen her yerini gezdi. Farklı vesilelerle, birçok ülkede bulundu. Seyahatleri sırasında edindiği izlenimler ve tanıştığı insanların hikâyeleri, yazın anlayışının tohumlarını attı. Evrensel enerji ve mistik savaş sanatlarına olan ilgisini ‘Nayakun’ adını verdiği kurgusal bir felsefe dahilinde anlatmak için yola koyuldu.

Yayınevi: Kıta Yayınları
Yayım Tarihi: 30.05.2011
Web Adresleri: www.nayakun.com / www.suleymanakdogan.com


Sanatsal Haber  18.05.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.