Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

'A.R.O.G' VE 'MURO' GÖSTERİMDE

Bu hafta sinemaseverleri iki yeni film bekliyor. Merakla beklenen iki yeni Türk filmi; “A.R.O.G.” ve “Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” seyircilerle buluştu. Bu hafta, izleyiciler sinema salonlarında iki yeni yapımla buluşuyor. Sinemalarda hafta boyunca gösterime giren filmler şöyle...

“A.R.O.G.”
Cem Yılmaz’ın vizyona çıktığı dönem gişe rekoru kıran filmi “GORA”nın devamı yeni filmi “A.R.O.G.” vizyona girdi. Bir önceki filmin ana karakteri “Arif”in yeni maceralarının beyazperdede gösterileceği bu yapımı, Ali Taner Baltacı ile Cem Yılmaz yönetti. Cem Yılmaz, Özge Özberk, Zafer Algöz, Ozan Güven, Nil Karaibrahimgil ve Metin Keçeci’nin rol aldığı filmde, G.O.R.A gezegeninden Komutan Logar’ın zaman makinesiyle bir milyon yıl öncesine gönderdiği Arif’in Taş Devri’ndeki maceraları anlatılıyor.

“MURO: NALET OLSUN İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE”
“Kurtlar Vadisi” dizisinin “devrimci jargonu” ve “Nalet olsun içimdeki insan sevgisine” repliğiyle tanınan “Muro” karakteri sinema perdesine taşındı. “Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” adlı yapım haftanın ikinci yeni Türk filmi. Senaryosunu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’ın yazdığı filmin yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz yaptı. Mustafa Üstündağ, Selim Erdoğan, Bülent Şakrak ve Evrim Alasya’nın performanslarını sergilediği filmin konusu kısaca şöyle:
“Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, devrimi köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler. İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır. Oysa köyde onları bir sürpriz beklemektedir.”


Sanatsal Haber  6.12.2008

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.