Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

8 YENİ FİLM VİZYONDA

Sinemaseverler, bu hafta dram, komedi, bilim kurgu ve maceraların bulunduğu biri yerli 8 yeni filmle buluşacak.

Türk sinemaseverler, bu hafta dram, komedi, bilim kurgu ve maceraların bulunduğu biri yerli 8 yeni filmle buluşacak.

Öfkeli Çılgınlık Karamsar Çile

Hatice Yakar’ın yönettiği ve Asiye Dinçsoy, Barış Koçak, Hatice Yalçın ile Zeynep Öncü’nün oynadığı ’’Öfkeli Çılgınlık Karamsar Çile’’ filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Film, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana başta olmak üzere birçok ilde farklı zamanlarda gösterilecek.

Kukla

Jodie Foster’ın oynadığı ve yönettiği, Mel Gibson, Anton Yelchin ile Jennifer Lawrence’ın eşlik ettiği ’’Kukla (The Beaver)’’ filmi, ailesini yeniden keşfe çıkan ve hayatına baştan başlayan bir adamın duygu yüklü hikayesini anlatıyor.

Super 8

Ünlü yabancı dizi ’’Lost’’un yapımcısı Jeffrey Jacob Abrams’ın yönettiği ve Kyle Chandler, Elle Fanning, Joel Courtney ile Gabriel Basso’nun oynadığı ’’Super 8’’ filmi, bilim kurgu ve gerilim sahneleriyle izleyicilerin dikkatini çekecek.

Demir Kapılar

Stephen Manuel’in yönettiği ve Axel Wedekind ile Rungano Nyoni’nin oynadığı ’’Demir Kapılar (Iron Doors)’’ filminde, genç bir adam kendini demir kapılarla dolu bir alanda bulur. Hayatını kaybetmemek için buradan kurtulmanın mücadelesini verir.

Kayıp Hazine

Oliver Parker ile Barnaby Thompson’ın yönettiği ve Rupert Everett, Colin Firth, David Tennant ile Talulah Riley’in oynadığı ’’Kayıp Hazine (St. Trinian’s 2: The Legend of Fritton’s Gold)’’ filmi, macera ve komedi sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek.

Mutluyum, Devam Et

Josh Radnor’un yönettiği ve Josh Radnor, Malin Akerman, Kate Mara ile Zoe Kazan’ın oynadığı ’’Mutluyum, Devam Et (Happy Thank You More Please)’’ filmi, komedi sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Mutlu Azınlık

Antony Cordier’in yönettiği ve Marina Fois, Elodie Bouchez, Roschdy Zem ile Nicolas Duvauchelle’nin oynadığı ’’Mutlu Azınlık (Happy Few)’’ filmi, romantik sahneleriyle sinemaseverlerin dikkatini çekecek.

Tehlikeli Yol

Ken Loach’ın yönettiği ve Mark Womack, Andrea Lowe, John Bishop ile Trevor Williams’ın oynadığı ’’Tehlikeli Yol (Route Irish)’’ filmi, savaş sahneleriyle seyirciyi büyüleyecek.


SH  17.06.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.