Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

BU HAFTA VİZYONDA 4 YENİ FİLM

Larry Crowne, Ölüm Odası, The Resident ve Serseriler adlı dört yeni yabancı film seyirciyle buluşacak.

Larry Crowne :
Tom Hanks’in oynadığı ve yönettiği, Julia Roberts, Bryan Cranston ile Taraji Henson’ın eşlik ettiği ’’Larry Crowne’’ filmi, komedi sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmde, işsiz kalınca ev kredisini ödemekte zorlanan ve boş günlerinde ne yapacağını bilemeyen Larry, dostlarının tavsiyeleriyle yeni bir başlangıç için yerel üniversiteye gitmeye başlar. Hitabet hocası Mercedes’e aşık olur. Öğretmenliğe ve kocasına karşı ilgisini yitiren Mercedes, müthiş bir değişim geçiren bu orta yaşlardaki öğrencisine karşı ilgi duymaya başlar.

Ölüm Odası :
Hideo Nakata’nın yönettiği ve Aaron Johnson, Imogen Poots, Matthew Beard ile Hannah Murray’ın oynadığı ’’Ölüm Odası (Chatroom)’’ filmi, korku sahneleriyle sinemaseverleri etkilemeye çalışacak.

Filmde, karizmatik William bir sohbet odası kurar. Arkadaşça ve yardımsever yaklaşımıyla saf gençleri kandıran William, kendi felaketine doğru ilerlerken, gerçek dünyadaki insanlara tahammülü yoktur.

The Resident :
Antti Jokinen’in yönettiği ve Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan ve Lee Pace’in oynadığı ’’The Resident (Kiracı)’’ filmi, gerilim sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmin konusu şöyle:
’’Brooklyn’de yaşayan Juliet Devereau doktorluk yapmaktadır. Kocasından yeni boşanan Juliet, New York’ta kendisine bir daire kiralar ve kendisi için yepyeni bir yaşam başlar. Juliet, gerçekten de çok güzel bir ev kiralamıştır ve evin sahibi de oldukça yakışıklı biridir. Evde yaşanan garip olaylar Juliet’i orada yalnız olmadığına inandırmaya başlar. Ev sahibinin kendisi hakkında korkunç saplantılara sahip olduğunu öğrenmesi uzun sürmeyecektir.’’

Serseriler :
Peter Mullan’ın yönettiği ve Conor McCarron, Gregg Forrest ve Joe Szula’nın oynadığı ’’Serseriler’’ filmi, dram sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

Filmde, gelecek vaat eden akıllı uslu bir genç adamın ödüllerle dolu parlak öğrencilik günlerinden bıçak taşımaya başladığı gençliğine uzanan hikayesi anlatılıyor.


SH  8.07.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.