Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

İSTANBUL CAZ’DA KAPANIŞI JOSS STONE YAPACAK

Joss Stone, 28 Temmuz Perşembe akşamı Santralistanbul Kıyı Amfi'de, 18. İstanbul Caz Festivali kapsamında İstanbul'daki ilk konserini verecek.

Paul Simon, Randy Crawford, Natalie Cole, Herbie Hancock, Marcus Miller, Diana Reeves gibi caz dünyasının ünlü isimlerini müzikseverlerle buluşturan 18.İstanbul Caz Festivali, bu yılki finalini soul ve R&B müziğin genç yıldızı Joss Stone ile yapacak.

İngiliz şarkıcısı, söz yazarı ve oyuncu Joss Stone, 28 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.00'de, Matraş'ın sponsorluğunda Santralistanbul Kıyı Amfi'de, İstanbul'daki ilk konserini verecek.

İKSV'den yapılan açıklamada, hayranlarının uzun süredir beklediği Joss Stone'un konseri öncesinde Santralistanbul Kıyı Amfi'nin önündeki çim alanda saat 18.00'den itibaren çeşitli aktiviteler gerçekleştirileceği belirtildi. Saat 18.00'den konserin başlamasına kadar Soul Sendikası DJ'leri Dirk ve Ansel seçtikleri funk ve soul şarkıları ile seyircileri geceye hazırlayacak. Ayrıca İstanbul caz camiasının genç müzisyenlerinden Eylül Biçer'in triosu da saat 19.00-20.00 arasında çim alanda özel bir konser verecek. Müzik etkinliklerinin yanı sıra, İKSV tasarım mağazası festival ürünleri ile alanda olacak.

En genç şarkıcı rekoru

İKSV'den verilen bilgiye göre, Dusty Springfield, Aretha Franklin gibi soul müzik sanatçılarını dinleyerek büyüyen Joss Stone, 2001 yılında henüz 13 yaşındayken, BBC Televizyonunda yayınlanan Star for a Night adlı yetenek programında bir Donna Summer klasiği olan "On the Radio" adlı şarkıyı seslendirerek dikkatleri üzerine çekti. 2004'te yayınlanan ikinci albümü Mind, Body&Soul ile İngiltere'de listelere 1 numaradan giriş yaptı. Böylelikle de İngiltere albüm listesine 1 numaradan giriş yapan En Genç Kadın Şarkıcı rekorunu kırarak tarihe geçti.

2005 yılında ünlü bir hazır giyim markasının reklam yıldızı olan Stone, firmanın reklamları için bir Ray Charles klasiği "Night Time Is the Right Time" ve Beach Boys'un "God Only Knows" adlı şarkılarını yeniden yorumlamıştı. Yine aynı yıl üç dalda aday olduğu Brit Ödülleri'nden ikisini aldı. Ayrıca şarkıcının Tell Me What We're Gonna Do Now şarkısının videosu, Afrika'daki HIV virüsü taşıyan kadın ve çocuklara yardım eden bir kuruluşa destek olmak amacıyla Product Red isimli yardım kampanyası için kullanıldı. Joss Stone ayrıca Mick Jagger'ın son projesi SuperHeavy'de Damien Marley, Dave Stewart ve A.R. Rahman ile beraber yer alıyor. Bir buçuk yıldır çalışmalarına devam eden ekibin ilk albümünün Eylül ayında çıkması planlanıyor.

Joss Stone konserinin biletleri 70 TL, 40 TL (ayakta) ve 150 TL (sahne önü) olarak açıklandı. İKSV her üç kategoride de bilet satışlarının devam ettiğini bildirdi. Konser biletleri Biletler Biletix satış sistemi ve İKSV merkezinin yanı sıra konser günü mekân girişinden alınabilecek.


ANKA  26.07.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.