Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

NİNO VE NAZAR AHLAT FESTİVALİNDE

Dimitır Kolev-Nazar ve Nino Gamgoneişvili, Pamukkale’de düzenlenen Türkçevizyon 2011 yarışmasından sonra Türkiye’deki birçok kültürel programa davet alıyor.

Türkçevizyon 2011 yarışması’nda Bulgaristan’ı başarılı bir şekilde temsil eden Nazar ve Nino düeti, Silifke’de düzenlenenen 38’inci uluslararası festivalden de genel performans özel ödülü ve 4 plaket ile geri döndü. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan şükran mektubu alan düet, şimdi de Van gölü yanındaki Ahlat’a gidiyor. Yoğun yaz programlarının birçok yerden davet alan genç çift, katıldıkları şenliklerde çok olumlu izler bırakıyor.

20’inci kez yapılacak olan Ahlat-Avrasya Kültür Buluşması şenlikleri bu yıl, Türkiye Cumhurbaşkanı Abdulah Gül’ün himayesi altında düzenlenecek. 23-25 Ağustos 2011 tarihlerinde Türkiye’de buluanacak olan düetin cumhurbaşkanı kortejinde yer almaları bekleniyor. Artan terör eylemleri sebebiyle şölenin yoğun güvenlik önlemleri alınması bekleniyor.


SH  19.08.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları

istanbul1978

 Bu kişiye mesaj yaz

7.09.2011

yonca1959

 Bu kişiye mesaj yaz

21.08.2011


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.