Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

SANAT SOKAĞA TAŞACAK!

Bahçeşehir Üniversitesi Yaratıcı Fikirler Enstitüsü, 9-15 Eylül 2011 tarihlerinde, İstanbul'da Deneysel Sanat Festivali düzenleyecek.

İstanbul’un çeşitli mekânlarında gerçekleştirilecek ve beş farklı disiplinden 12 deneysel sanat uygulamasını sanatseverlerle buluşturacak olan LET’STANBUL 2011 Deneysel Sanat Festivali’ne, tüm dünyadan genç sanatçılar katılacak. Tamamen üniversite öğrencileri tarafından organize edilen ve Bahçeşehir Üniversitesi’nin desteğiyle hayata geçirilen projenin amacı; sanatı belirlenmiş alanlardan kamusal alanlara taşımak.

Bir hafta sürecek festival kapsamında, dünyanın dört bir yanından gelen, farklı disiplinlerden tamamı reklamcı, fotoğrafçı, müzisyen, tasarımcı ve tiyatrocu 15 kişilik yaratıcı ekip İstanbul için hazırladıkları yüksek görünürlüklü projelerini hayata geçirerek bu çerçevede ürünler ortaya koyacak.

Erişilebilen sanat ilkesi

Yaratıcı Fikirler Enstitüsü’nün organizatörlüğünde ilk kez bu sene düzenlenecek olan festival, sanatın ve sanatsal etkinliklerin erişilebilir olması ilkesinden yola çıkılarak hazırlanan 12 farklı deneysel sanat uygulaması ve bunları izleyen yan etkinliklerden oluşacak. Festivalin hedefi, sanatın sınırlarını sanat için ayrılmış alanların ötesinde gündelik kamusal alanlara taşıyarak var olan sanat algısına yeni tanımlar getirmek.


Cumhuriyet  25.08.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.