Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ALTIN PORTAKAL’DA FİKİRLER YARIŞIYOR

48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde bu yıl ilk kez düzenlenen ''Fikrini Anlat!/Pitch!'' adlı kısa film yarışması kapsamında yeni projeleri olan kısa filmciler, sinema sektörü temsilcileri ve sponsorlarla buluşturulacak.

48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde bu yıl ilk kez ''Fikrini Anlat!/Pitch!'' adlı kısa film yarışması düzenlenecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından 8-14 Ekim 2011'de düzenlenecek 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin hazırlıkları sürdürülüyor.

Festival kapsamında bu yıl ilk kez ''Fikrini Anlat!/ Pitch!'' adlı kısa film yarışması düzenlenecek. Uluslararası kısa film kanalı Shorts TV'nin iş birliğiyle düzenlenecek yarışmada, yeni projeleri olan kısa filmciler, sinema sektörü temsilcileri ve sponsorlarla buluşturulacak. Yarışmada, katılımcıların iki dakika içinde anlatacakları kısa film fikirleri yarışacak.

Katılımcıların kamera önünde iki dakikada anlatacakları kısa film fikirleri, jüri tarafından değerlendirildikten sonra ShortsHD kanalında gösterilecek.

Yarışma koşulları

Daha önce en az bir kısa film çekmiş, kısa film fikrinin telif ve tüm yayın haklarına sahip olanların katılabileceği yarışmaya katılanlar, daha önceki çalışmaların DVD formatında (sıkıştırılmamış, yüksek çözünürlüklü) 45 saniyeyi geçmeyen bir kolajını çekim günü yanında getirecek. Kısa film fikrinin 100 kelimeyi geçmeyen bir özetini ve İngilizce çevirisini de çekim günü yanında bulunduracak yarışmacılar, fikirlerini kamera önünde iki dakikada anlatacak. Yarışmaya katılmak isteyenler isimleri, kısa özgeçmişleri ve iletişim bilgilerini içeren elektronik postayı ''pitch@shorts.tv'' ve ''fikrinianlat@aksav.org.tr'' adreslerine gönderecek. Ön başvuruyu yapanlarla çekim günü ve saati için bağlantı kurulacak.


AA  26.09.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.