Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

BEYOĞLU ‘KENDİLİĞİNDEN’ SANATA DOYACAK

4 Ekim - 3 Kasım 2011 tarihleri arasında Beyoğlu'nda gerçekleşecek olan 'Kendiliğinden' adlı resim - heykel sergisi hem içeriğiyle hem 24 saat açık kalma politikasıyla açılış sezonunda ilgi çeken sergiler arasında.

24 Sanat tarafından düzenlenen sergiye Beyoğlu Tünel'de bulunan Palazzo Donizetti Hotel ev sahipliği yapıyor. Mecidiye Salonu' nda yer alan bu karma sergiye katılan sanatçılar çeşitli altbaşlıklar altında ortak bir temayı paylaşıyorlar. Doğanın kaçınılmaz bir uzantısı oluşumuzun altını çizen Görkem Dikel, insanın ikincil ilişkilere hapsedilerek ilkel isteklerinden kopuşunu ele alan İspanyol sanatçı Armando Gutiérrez Rabadán, toplumun bireye biçtiği kalıplarla alıp veremediği olan Özer Toraman, yalnızlığa evirip çevirip çeşitli açılardan bakan Gamze Zorlu, kendine ait olmayanla sahici bir münasebet kurulamayacağını söyleyen ve sahip olduğu en ufak şeyi dahi serüveninin başkahramanı haline getirebilen Hazal Özdemir, hayatın kontrol edilemez rutinliği üzerine çalışan Beril Günay , ve moda kavramını inceleyen Filiz Top ; tuval üzerine yağlıboyalarıyla, Hasan Taylan Tanrıkulu ise heykelle katılırken hepsinin ana teması akışın kendiliğindenliği.

4 Ekim günü saat 19.00 'da gerçekleşecek olan sergi açılışı saat 23.00'de Otto'da devam edecek, Djlerin eşlik edeceği bu After Party' de gelen konuklara shot ikram edilecektir.

24 Sanat'ın düzenlediği bu sergi Beyoğlu Asmalımescit' te bulunan Palazzo Donizetti Hotel Mecidiye Salonu' nda 4 ekim- 3 Kasım tarihleri arasında, adından da anlaşıldığı üzere haftanın her günü 24 saat boyunca sanat izleyicilerine açık olacak. Sanat meraklılarına duyurulur.


Cumhuriyet  3.10.2011

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.